Σπανούλης: «Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, περιμένω να δούμε όσα δείξαμε στις προπονήσεις και στα φιλικά»

Σπανούλης: «Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, περιμένω να δούμε όσα δείξαμε στις προπονήσεις και στα φιλικά»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την ετοιμότητα της Εθνικής ενόψει της πρεμιέρας του Προολυμπιακού τουρνουά.

Η Εθνική Ελλάδος είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα της στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως η «γαλανόλευκη» έχει κάνει καλή προετοιμασία, ενώ στάθηκε και στο τι θα χρειαστεί απέναντι στην ομάδα από την Καραϊβική.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

Για την ετοιμότητα της Εθνικής ομάδας: «Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή μίνι προετοιμασία όπως όλες οι ομάδες και ανυπομονούμε για αυτό το τουρνουά. Αυτό που περιμένω είναι να δούμε αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις και στα φιλικά με κάποιες βελτιώσεις που θα κάνουμε στην άμυνα και στην επίθεση και θα είμαστε έτοιμοι και πνευματικά για αυτό το πρώτο παιχνίδι».

Για την Δομινικανή Δημοκρατία που νίκησε στο πρώτο της παιχνίδι: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Κάθε ομάδα έχει τα χαρακτηριστικά της και εμείς σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι».

Για το που θα βασιστεί η Εθνική στην πρεμιέρα: «Βασιζόμαστε πρώτα από όλα στην άμυνά μας που είναι στο DNA μας. Στηριζόμαστε στο ομαδικό μας παιχνίδι όπως είδατε και στα φιλικά που βγάλαμε μέσο όρο 30 ασίστ. Στηριζόμαστε στην ποιότητά μας, έχουμε παιχνίδι και μέσα και έξω.

Έχουμε πολλούς παίκτες που κάνουν καλή άμυνα και έχουμε πολύ μεγάλο μέγεθος για εθνική ομάδα. Κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι, πώς θα παίξουμε για να κερδίσουμε και να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Το μυαλό μας είναι μόνο στο αυριανό ματς, όταν περάσει το αυριανό ματς θα σκεφτούμε και το επόμενο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ