Αντετοκούνμπο: «Δεν έχουμε άγχος, η ομάδα είναι έτοιμη»

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχουμε άγχος, η ομάδα είναι έτοιμη»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε για την επικείμενη πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Η αυλαία άνοιξε για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, με τη Δομινικανή Δημοκρατία να επικρατεί με σχετική ευκολία της Αιγύπτου στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης. Αύριο (03/07) η δική μας εθνική θα κάνει τη δική της πρεμιέρα αντιμετωπίζοντας την χώρα από την Καραϊβική.

Στην σημερινή τελευταία προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης, ο Κώστας Αντετοκούνμπο έδωσε το σύνθημα για την προσπάθεια της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αποκάλυψε τα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξει στο παιχνίδι της η «γαλανόλευκη».

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Τέλος και επίσημα ο Βιλντόζα – Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό

Όσα είπε ο Αντετοκούνμπο:

«Νομίζω πως η ομάδα είναι έτοιμη. Στο χρόνο που μας δόθηκε καταφέραμε να δεθούμε σαν σύνολο και το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι μια καλή δοκιμασία για μας.
Ξέρουμε ότι η Δομινικανή Δημοκρατία διαθέτει κάποια γκαρντ με πολλή ποιότητα.

Αν καταφέρουμε να τους σταματήσουμε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνά μας και στο fast break. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε κάποιο άγχος. Όλοι οι παίκτες θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ