Μήτογλου: «Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή- Ο κόουτς θέλει να βλέπει νικητές

Μήτογλου: «Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή- Ο κόουτς θέλει να βλέπει νικητές

Ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας στο παιχνίδι με τις Μπαχάμες μίλησε μετά το ματς για την νέα προσπάθεια που γίνεται με τον κόουτς Σπανούλη...

Η Ελλάδα μετά την επιβλητική εμφάνιση και τη νίκη απέναντι στους Μαυροβούνιους, νίκησαν και τις Μπαχάμες με 102-75 και κατέκτησε το τουρνουά Ακρόπολις.

Πρώτος σκόρερ της «γαλανόλευκης» ήταν ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος μετά την αναμέτρηση μίλησε για την εικόνα τις ομάδας στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε επίσης: Μπαχάμες – Ελλάδα 75-102: Η Εθνική «σκόρπισε» με 100άρα τις Μπαχάμες στην επανεμφάνιση του Γιάννη

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ήταν πολύ σημαντικά αυτά τα φιλικά για να διαμορφώσουμε μια εικόνα για το πώς θέλουμε να παίξουμε. Δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, έπρεπε γρήγορα να δεθούμε σαν ομάδα και να δούμε τι να βελτιώσουμε.

Η εικόνα μας μέχρι τώρα είναι πολύ καλή, υπάρχει μεγάλη θέληση και τώρα το μυαλό μας είναι στα επίσημα παιχνίδια. Ο κόουτς θέλει να είμαστε μια σκληρή ομάδα, να βλέπει όρεξη και να βλέπει νικητές.

Είδαμε μια τελείως διαφορετική ομάδα, όλοι πρέπει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας στον Γιάννη (Αντετοκούνμπο), αλλά ξέρουμε πώς κινούμαστε, έχουμε πολύ καλή χημεία μέσα και έξω από το γήπεδο. Ο Γιάννης είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις, κάνει τα πάντα στο γήπεδο…

Ο ρόλος μας είναι να ξέρουμε πού να κινηθούμε όταν βρίσκεται στο γήπεδο. Ο Καλάθης και ο Γουόκαπ είναι εξαιρετικοί πλέι μέικερ, είναι pass first και team first παίκτες, βάζουν την ομάδα πάνω από όλους. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι στο Προολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ