Σπανούλης: «Είμαι χαρούμενος που ενσωματώθηκε ο Γιάννης στην Εθνική»

Σπανούλης: «Είμαι χαρούμενος που ενσωματώθηκε ο Γιάννης στην Εθνική»

Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της Εθνικής κόντρα στις Μπαχάμες, ενώ στάθηκε και στην επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Ελλάδα είχε ένα πολύ εύκολο βράδυ κόντρα στις Μπαχάμες, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να νικάει άνετα με σκορ 102-75 και να κάνει το 2/2 στο Τουρνουά Ακρόπολις, κατακτώντας τη διοργάνωση που διεξήχθη στο ΣΕΦ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και στάθηκε και στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση, του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε επίσης: Μπαχάμες – Ελλάδα 75-102: Η Εθνική «σκόρπισε» με 100άρα τις Μπαχάμες στην επανεμφάνιση του Γιάννη

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπανούλης

«Κάτι ανάλογο θα δούμε και από τη Δομινικανή Δημοκρατία που παίζει πιο ελεύθερο μπάσκετ. Όλα τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα έχουν κίνητρο. Είμαι χαρούμενος που ενσωματώθηκε και ο Γιάννης. Ήταν πολύ καλός και με τους συμπαίκτες του.

Τα παιδιά ένιωσαν άνετα και η άμυνά μας ήταν πολύ καλή, είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε μερικές μέρες δουλειά για να ετοιμάσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος. Τα παιδιά παλεύουν για κάθε μπάλα και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ