Λιόλιος: «Ευελπιστούμε το τουρνουά αστέρων που θα φιλοξενηθεί εδώ να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην Εθνική Ελλάδας»

Λιόλιος: «Ευελπιστούμε το τουρνουά αστέρων που θα φιλοξενηθεί εδώ να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην Εθνική Ελλάδας»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για τη διεξαγωγή του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ.

Το ΣΕΦ είναι έτοιμο να φιλοξενήσει ένα από τα Προολυμπιακά τουρνουά που θα δώσει το εισιτήριο σε μία ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, μίλησε για τη διοργάνωση του μεγάλου τουρνουά και εξέφρασε την επιθυμία του να φέρει το αποτέλεσμα που όλοι θέλουν την Εθνική Ομάδα.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) ανακοινώνουν με χαρά τη διεξαγωγή του Προολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2024. Από τις 2 εως τις 7 Ιουλίου, το ΣΕΦ θα φιλοξενήσει τις καλύτερες εθνικές ομάδες από όλο τον κόσμο, οι οποίες θα διαγωνιστούν για μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Το Προολυμπιακό Τουρνουά είναι ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα της χρονιάς και έχει η απαραίτητη προετοιμασία ώστε να διασφαλιστεί ότι οι ομάδες, οι αθλητές και οι φίλαθλοι θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Το στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, με μια μακρά ιστορία σε μεγάλες διοργανώσεις, αποτελεί το ιδανικό μέρος για τη διεξαγωγή αυτού του παγκοσμίου επιπέδου τουρνουά.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κος Ευάγγελος Λιόλιος, δήλωσε: «Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας υποδέχεται μετά από πολλά χρόνια μια σπουδαία διοργάνωση Εθνικών ομάδων μπάσκετ και η Ελλάδα φιλοδοξεί να πανηγυρίσει μέσα από το Προολυμπιακό τουρνουά μια σημαντική διάκριση, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες για πρώτη φορά μετά από το 2008.

Η Εθνική ομάδα έχει ήδη κάνει την πρώτη της “γνωριμία” με το Στάδιο, είχε αρχίσει να νιώθει οικεία και πλέον θα το χαρεί με τις σημαντικές βελτιωτικές ενέργειες που έχουν γίνει, για να είναι αντάξιο ενός τόσο μεγάλου τουρνουά.

Η συνεργασία με τους ανθρώπους του Σταδίου ήταν αρμονική και συντονισμένη, το αποτέλεσμα είναι αυτό που εξ αρχής είχε τεθεί ως στόχος και όλοι μαζί ευελπιστούμε το τουρνουά αστέρων που θα φιλοξενηθεί εδώ τις πρώτες μέρες του Ιουλίου να το απολαύσουν οι φίλαθλοι και να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην Εθνική Ελλάδας».

Η Πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή να φιλοξενούμε το Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις κορυφαίες εθνικές ομάδες μπάσκετ του κόσμου. Εργαστήκαμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα είναι άψογα οργανωμένα και οι επισκέπτες μας θα έχουν μια αξέχαστη εμπειρία. Προσκαλούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ να έρθουν και να ζήσουν μαζί μας αυτή την κορυφαία αθλητική διοργάνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ