Μπήκε ο Γιάννης στην προπόνηση της Εθνικής- Επίσκεψη Διαμαντίδη, Παπαλουκά

Μπήκε ο Γιάννης στην προπόνηση της Εθνικής- Επίσκεψη Διαμαντίδη, Παπαλουκά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προπονήθηκε κανονικά με την Εθνική μπάσκετ και αναμένεται να παίξει αύριο στο φιλικό με τις Μπαχάμες. Επίσκεψη και από τον Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά.

Προπονήθηκε κανονικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τέθηκε στην διάθεση του Βασίλη Σπανούλη για το ματς απέναντι στις Μπαχάμες.

Ο σταρ της Εθνικής και των Μιλγουόκι Μπακς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και αναμένεται πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό τελευταίο φιλικό της ελληνικής ομάδας απέναντι στις Μπαχάμες, στο ΣΕΦ για το Acropolis Aegean ή αλλιώς τουρνουά Ακρόπολις (20:00).

Διαβάστε επίσης: «Πολύ κοντά σε συμφωνία με Ντάνι Γκαρθία ο Ολυμπιακός»

Επίσης στην προπόνηση της Ελλάδας έδωσαν το παρών και οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς, οι οποίοι μίλησαν κιόλας στους διεθνείς.

«Έχετε πετύχει πολλά με τις ομάδες σας, είσαστε όλοι παίκτες εγνωσμένης αξίας και αξίζει η γενιά σας να χαρεί κάτι μεγάλο και με την Εθνική ομάδα, τη μοναδική που ενώνει όλους τους Έλληνες», είπαν μεταξύ άλλων ευχόμενοι καλή επιτυχία στο Προολυμπιακό Τουρνουά της επόμενης εβδομάδας στο ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ