Με Ντόντσιτς η Σλοβενία στο ΣΕΦ για το Προολυμπιακό

Με Ντόντσιτς η Σλοβενία στο ΣΕΦ για το Προολυμπιακό

Ο Λούκα Ντόνσιτς θα ενισχύσει την Σλοβενία στο Προολυμπιακό τουρνουά της Ελλάδας, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Ο Λόυκα Ντόνσιτς θα είναι με κάθε επισημότητα στην αποστολή της Σλοβενίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά στην Ελλάδα και το ΣΕΦ.

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της σλοβενικής Ομοσπονδίας, Ματέι Εργιάβετς, ο «Luca Magic» θα ενισχύσει την προσπάθεια της χώρας του ώστε να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματέι Εργιάβετς:

«Δεν χρειάστηκε να προσπαθήσουμε να τον πείσουμε. Είχε συμφωνήσει πριν ακόμα αγωνιστεί στους NBA Finals. Μετά το τέλος των τελικών της Δυτικής Περιφέρειας ο Λούκα είπε στον πατέρα του και εμένα – που ήμασταν στο παιχνίδι – ότι παρά την παρουσία του στους NBA Finals θα ενίσχυε την εθνική. Έλεγε βέβαια πάντα ότι αυτό θα συμβεί με την προϋπόθεση ότι θα είναι υγιής. Προφανώς είναι σε καλή κατάσταση για να ήρθε».

Για τον μοναδικό όρο που έθεσε ο Ντόντσιτς για να ενισχύσει την Σλοβενία είπε αστειευόμενος: «Εκπληρώσαμε τον όρο που έθεσε από το 2022, όταν ζήτησε να μπει ένα τραπέζι για να παίζει χαρτιά στο λεωφορείο. Αυτός ήταν ο μόνος όρος που έθεσε για να ενισχύσει την εθνική ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που πλέον είμαστε πλήρεις και μπορούμε να κάνουμε προετοιμασία όλοι μαζί».

Το πρόγραμμα του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ

2 Ιουλίου
Αίγυπτος – Δομινικανή Δημοκρατία (17:30)
Σλοβενία – Κροατια (21:00)
3 Ιουλίου
Κροατία – Νέα Ζηλανδία (17:30)
Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα (21:00)
4 Ιουλίου
Νέα Ζηλανδία – Σλοβενία (17:30)
Ελλάδα – Αίγυπτος (21:00)
6 Ιουλίου
Ημιτελικός ανάμεσα στον 2ο του Group B και τον 1ο του Group A
Ημιτελικός ανάμεσα στον 1ο του Group B και τον 2ο του Group A
7 Ιουλίου
Τελικός (21:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ