Ο Ντόντσιτς ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Σλοβενίας (vid)

Ο Ντόντσιτς ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Σλοβενίας (vid)

Ο Λούκα Ντόντσιτς βρέθηκε στο ξενοδοχείο που μένει η Σλοβενία και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του, ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά.

Στη διάθεση της Σλοβενίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά της Αθήνας τέθηκε ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος μετέβει στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκλεισε την σεζόν με τρεις τραυματισμούς. Έναν στον θώρακα, έναν στο γόνατο και έναν στον αστράγαλο. Ο Σλοβένος σταρ έπαιξε πάνω από 100 αγώνες στην σεζόν, όταν ρωτήθηκε πριν λίγο καιρό για το Προολυμπιακό τουρνουά δεν ξεκαθάρισε ιδιαίτερα το τοπίο.

Διαβάστε επίσης: H αλήθεια για Γκος και τα δεδομένα για τον Ντοζίερ (vids)

Τώρα και μετά από κάποιες μέρες ξεκούρασης έδωσε σήμερα το «παρών» στο ξενοδοχείο της Σλοβενίας και εντάσσεται πλέον στο ρόστερ του Αλεξάντερ Σέκουλιτς.

Υπενθυμίζουμε πως η Σλοβενία θα είναι μία από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Προολυμπιακό τουρνουά και βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Κροατία και με την Νέα Ζηλανδία. Με μία νίκη θα προκριθεί στα ημιτελικά και εκεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ελλάδα – Δομηνικανή Δημοκρατία που είναι τα φαβορί απέναντι στην αδύναμη Αίγυπτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ