Yπέγραψε στην Αρμάνι ο Νίμπο και ενσωματώθηκε στην αποστολή της Σλοβενίας (vid)

Yπέγραψε στην Αρμάνι ο Νίμπο και ενσωματώθηκε στην αποστολή της Σλοβενίας (vid)

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Σλοβενίας έκανε ο Τζος Νίμπο, ο οποίος είναι πιθανό να τη βοηθήσει και στο Προολυμπιακό τουρνουά της Ελλάδας

Αν και η Σλοβενία «καίγεται» αρκετά με το θέμα του Λούκα Ντόντσιτς, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας ενισχύθηκε σημαντικά στη φροντ λάιν, ενόψει της συμμετοχής του στο Προολυμπιακό τουρνουά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στις αρχές Ιουλίου (2-7/7).

Συγκεκριμένα, την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Σλοβενίας πραγματοποίησε ο Τζος Νίμπο, ο οποίος αφού έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, έλαβε το σλοβενικό διαβατήριο, πλέον είναι διαθέσιμος να βοηθήσει την ομάδα στις υποχρεώσεις της.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» από τον Ολυμπιακό: Συμφώνησε με τον Πέριν (vids)

Ήδη, πάντως, στην προεπιλογή έχει κληθεί και ο πιο «παλιός» νατουραλιζέ, Μάικ Τόμπι, οπότε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλεξάνταρ Σέκουλιτς θα κάνει την τελική του επιλογή για το ρόστερ αφού πρώτα διαπιστώσει ποιος από τους δύο είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Από ‘κει και πέρα, ο Τύπος της Σλοβενίας αποκάλυψε ότι ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Νίμπο στην Αρμάνι. Μάλιστα, ο μέχρι πρότινος σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ μετέβη στη χώρα μέσω Μιλάνου, όπου εκεί ήταν τις τελευταίες ημέρες, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Άρα, πλέον μένει μόνο η ανακοίνωση από την Αρμάνι Μιλάνο για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ