Εθνική Ελλάδας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το πρώτο φιλικό με την Πολωνία

Εθνική Ελλάδας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το πρώτο φιλικό με την Πολωνία

Η Εθνική Ανδρών έχει αρχίσει την προετοιμασία της ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά και μετράει πλέον αντίστροφα για τον πρώτο φιλικό αγώνα με την Πολωνία την Παρασκευή (21/6)

H Eλλάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου), ενώ σε λίγες μέρες θα δώσει και το πρώτο της φιλικό, με την Πολωνία στο ίδιο γήπεδο (21/06, 20:00).

Μάλιστα, η ΕΟΚ ενημέρωσε πως έχουν τεθεί στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπράουν, ο Μπόλντγουιν και ο Παναθηναϊκός: «Ήταν δύσκολα…»

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Η Εθνική Ανδρών άρχισε την προετοιμασία της με τους διεθνείς να ενσωματώνονται σταδιακά σε αυτήν αυτές τις ημέρες. Το πρώτο αγωνιστικό τεστ η ελληνική ομάδα θα το δώσει την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 20.00 με αντίπαλο την Πολωνία.

Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ, όπου θα διεξαχθεί 2-7 Ιουλίου και το Προολυμπιακό Τουρνουά, εκεί όπου ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Παρίσι 2024.

Μπορείτε να κλείστε την δική σας θέση δίπλα στην επίσημη αγαπημένη από την πρώτη στιγμή και το πρώτο φιλικό με ένα «κλικ» από το σπίτι σας ΕΔΩ

Η ticket master είναι αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων των αγώνων των εθνικών ομάδων».

Στα αγωνιστικά, η γαλανόλευκη συνεχίζει τις προπονήσεις χωρίς προβλήματα. Οι Νικ Καλάθης, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης τέθηκαν σήμερα (18/6) στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη.

Στο ΣΕΦ βρέθηκαν οι Γιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο, οι οποίοι δεν εντάχθηκαν ακόμα στο κανονικό πρόγραμμα, ωστόσο παρακολούθησαν την προπόνηση και το κομμάτι της τακτικής που προηγήθηκε.

Αύριο Τετάρτη (19 Ιουνίου), αναμένεται να ενταχθούν και οι τελευταίοι παίκτες από την 19μελη προεπιλογή. Αυτοί είναι οι Ντίνος Μήτογλου, Κώστας Σλούκας, Τόμας Γουόκαπ και Κώστας Παπανικολάου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ