Με Χουάντσο η προεπιλογή της Ισπανίας για το Προολυμπιακό

Με Χουάντσο η προεπιλογή της Ισπανίας για το Προολυμπιακό

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Ισπανίας, ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά στην Βαλένθια.

Ο Σέρχιο Σκαριόλο ανακοίνωσε την προεπιλογή της Εθνικής Ισπανίας, ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά στην Βαλένθια.

Ο Ιταλός κόουτς, ανακοίνωσε 22 παίκτες μεταξύ των οποίων είναι και ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ακόμη, τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτά των Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και του Γουίλι Ερνανγκόμεθ της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Η «έκρηξη» του Αταμάν και οι ξένοι διαιτητές στο… ποδόσφαιρο (vid)

Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Λορέντζο Μπράουν είναι γεγονός, έναν χρόνο μετά από την απουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Από την άλλη, εκτός προεπιλογής έμεινε ο Ρίκι Ρούμπιο.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Ισπανίας: Αλμπέρτο Αμπάλντε, Άλεξ Αμπρίνες, Σάντι Αλντάμα, Ντάριο Μπριθουέλα, Λορέντζο Μπράουν, Αλμπέρτο Ντίαθ, Ρούντι Φερνάντεθ, Σέρτζι Γκαρσία, Ουσμάν Γκαρούμπα, Φραν Γκέρα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Μπίλι Ερνανγκόμεθ, Σέρχιο Γιουλ, Τσάμπι Λόπεζ-Αροστέγκι, Χουάν Νούνιεθ, Ζοέλ Πάρα, Χάιμε Πραντίγια, Τζοζέπ Πουέρτο, Μίγκελ Σάλβο, Γιανκούμπα Σίμα, Έντγκαρντ Βισέντο, Σάντι Γιούστα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ