Οριακά προλαβαίνει το Προολυμπιακό ο Ντόντσιτς

Οριακά προλαβαίνει το Προολυμπιακό ο Ντόντσιτς

Ο Λούκα Ντόντσιτς βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές της Σλοβενίας για το Προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει στο ΣΕΦ τον προσεχή Ιουλίου, ωστόσο ο σούπερ σταρ τον Μάβερικς θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής του αμέσως μετά τους τελικούς του ΝΒΑ

Η παρουσία του Λούκα Ντόντσιτς στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Ελλάδας επισημοποιήθηκε με την κλήση του στην προεπιλογή της Σλοβενίας.

Ωστόσο ο 25χρονος σούπερ σταρ θα φτάσει με την… ψυχή στο στόμα για τη διοργάνωση που θα γίνει στο ΣΕΦ 2 με 7 Ιουλίου, λόγω της συμμετοχής του στους τελικούς του ΝΒΑ.

Διαβάστε επίσης: Μιλουτίνοφ vs Λεσόρ: Η μάχη του «ζωγραφιστού» που θα κρίνει το ντέρμπι (vids)

Ο άσος των Μάβερικς αρχίζει τα ξημερώματα της Παρασκευής (7/6) τη σειρά των αγώνων με τους Σέλτικς. Οι υποχρεώσεις του θα τελειώσουν το γρηγορότερο στις 14 Ιουνίου (αν οι τελικοί κριθούν με «σκούπα») ή το αργότερο στις 23 Ιουνίου (αν φτάσουν σε έβδομο παιχνίδι).

Στο δεύτερο σενάριο, ο Ντόντσιτς θα έχει οκτώ μέρες για να προλάβει την πρεμιέρα με την Κροατία στις 2 Ιουλίου. Η προετοιμασία της Σλοβενίας αρχίζει στις 17 Ιουνίου και είναι βέβαιο πως ο κορυφαίος παίκτης της χώρας θα χάσει αρκετές μέρες, αλλά και χωρίς… ανάσα, αφού δεν θα προλάβει να ξεκουραστεί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ