Μουντομπάσκετ: Επικράτησαν τα φαβορί την πρώτη μέρα (pic)

Μουντομπάσκετ: Επικράτησαν τα φαβορί την πρώτη μέρα (pic)

Η πρώτη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκε χωρίς τη μεγάλη έκπληξη, ενώ επιφύλαξε και δύο παιχνίδια με δραματικό φινάλε.

Η πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου περιελάμβανε παιχνίδια- «θρίλερ», ενώ τα φαβορί δεν συνάντησαν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Στον πρώτο όμιλο η Πολωνία νίκησε την Βενεζουέλα με 80-69, ενώ η οικοδέσποινα Κίνα επικράτησε με 70-55 της Ακτής Ελεφαντοστού.

Στον δεύτερο όμιλο, η Ρωσία νίκησε την Νιγηρία σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε, με σκορ 82-77. Σε αυτό το παιχνίδι δεν έλειψαν τα παράπονα για τη διαιτησία, με τον Βοροντσέβιτς να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του. Η Αργεντινή με τους Λαπροβίτολα, Σκόλα και Καμπάτσο είχε εύκολο ξεκίνημα, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Νοτίου Κορέας με το εμφατικό 95-69.

Στον τρίτο όμιλο έγινε το πιο δραματικό παιχνίδι, με το Πουέρτο Ρίκο να κάνει την ανατροπή και να παίρνει το «ροζ» φύλλο αγώνα εναντίον του Ιράν με το τελικό 83-81. Η Ισπανία από τη μεριά της είχε πρόβλημα μόνο για ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος σοβαρεύτηκε και νίκησε 101-62 την Τυνησία.

Στον τέταρτο όμιλο, Σερβία και Ιταλία πέτυχαν «κατοστάρες» εναντίον της Ανγκόλας και των Φιλιππίνων αντίστοιχα. Οι μεν «πλάβι» επικράτησαν 105-59 των Αφρικανών, ενώ η «σκουάντρα ατζούρα» νίκησε 108-62 τους Ασιάτες.

Αναλυτικά:

Α’ Όμιλος
Πολωνία-Βενεζουέλα 80-69
Ακτή Ελεφαντοστού-Κίνα 55-70

Β’ Όμιλος
Ρωσία-Νιγηρία 82-77
Αργεντινή-Νότια Κορέα 95-69

Γ’ Όμιλος
Ιράν-Πουέρτο Ρίκο 81-83
Ισπανία-Τυνησία 101-62

Δ’ όμιλος
Ανγκόλα-Σερβία 59-105
Φιλιππίνες-Ιταλία 62-108

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ