Γκασόλ: «Είμαι ο ηγέτης της ομάδας, είμαστε φιλόδοξοι για το Παγκόσμιο»

Γκασόλ: «Είμαι ο ηγέτης της ομάδας, είμαστε φιλόδοξοι για το Παγκόσμιο»

Ο Μαρκ Γκασόλ μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και την Ισπανία, τονίζοντας ότι μπορεί να κερδίσει τους πάντες, ενώ ξεκαθάρισε ότι αισθάνεται πως είναι ο ηγέτης της ομάδας.

Ο Μαρκ Γκασόλ σε δηλώσεις του στην «Cadena Ser» αναφέρθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τον ρόλο του στην Ισπανία, λέγοντας πως είναι έτοιμος να γίνει ο ηγέτης σε μια μεγάλη επιτυχία.

Ο σέντερ της φούριας ρόχα τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε, ενώ μίλησε και για την επιτυχία του στο ΝΒΑ και το δαχτυλίδι με τους Ράπτορς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθω πως είμαι ο ηγέτης της ομάδας. Υπάρχουν πολλοί ηγέτες σε μια ομάδα και κάθε ρόλος είναι σημαντικός, μαζί με όσους έχουν μικρότερο, που επίσης βοηθούν. Νιώθω τη μαγεία της ομάδας».

Για τον στόχο του: «Από μακριά θα φαινόταν ωραίο να λέμε για το χρυσό, είμαστε πολύ φιλόδοξοι και ξέρουμε, ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε κάθε ομάδα. Η αποτυχία για εμένα θα ήταν να μην είμαστε ανταγωνιστικοί και να χάσουμε την ταυτότητά μας».

Για τον τίτλο στο ΝΒΑ: «Ήθελα πολύ να πάρω τίτλους, αλλά μου φάνηκε φυσιολογικό. Ήξερα υπογράφοντας στο Τορόντο, ότι είχαμε πιθανότητες, γιατί μου είπαν πως πηγαίναμε για το δαχτυλίδι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ