Ήττες για Θάντερ και Λέικερς, νίκησαν οι Νάγκετς (vids)

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και οι Λος Άντζελες Λέικερς ηττήθηκαν από Τορόντο Ράπτορς και Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ενώ οι Ντένβερ Νάγκετς επικράτησαν των Ατλάντα Χοκς.

Οι Θάντερ έχασαν από τους Τίμπεργουλβς με 119-116, με τον Καρμέλο Άντονι να αστοχεί σε σουτ τριών πόντων στην εκπνοή του ματς.

Οι Τίμπεργουλβς νίκησαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες την Οκλαχόμα, σε ένα εντυπωσιακό ματς με πολλές εναλλαγές στο σκορ και τρομερό φινάλε.

Η Μινεσότα κατάφερε να κερδίσει χάρη στη μεγάλη εμφάνιση του Καρλ Άντονι Τάουνς, που είχε με 33 πόντους, 19 ριμπάουντ και 4 μπλοκ, ενώ για τους Θάντερ ο Ράσελ  Ουέστμπρουκ άγγιξε το τριπλ-νταμπλ, αφού είχε 27 πόντους, 9 ασίστ και 8 ριμπάουντ. Μοιραίος ο Άντονι για την Οκλαχόμα που αστόχησε σε τρίποντο στη λήξη του ματς.

https://www.youtube.com/watch?v=9ffQXLduYVE

Ήττα και για τους Λέικερς

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ηττήθηκαν εύκολα από τους Τορόντο Ράπτορς με 101-92, με τον ΝτεΜαρ Ντε Ρόζαν να κάνει «όργια» για τους «Καναδούς».

Ο σούπερ σταρ του Τορόντο είχε 24 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ οι Ιμπάκα και Σιακάμ πρόσθεσαν από άλλους 18. Τριπλ-νταμπλ για τον Λόουρι με 11 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

Οι Λέικερς από την πλευρά τους δεν κατάφεραν να παλέψουν το παιχνίδι με πρώτο σκόρερ να είναι ο Ράντλ που ήρθε από τον πάγκο με 18, ενώ κακός ήταν ο Μπολ με 5 πόντους και 6 ασίστ.

Νίκησαν του Χοκς του Ντόρσεϊ οι Νάγκετς

Οι Ντένβερ Νάγκετς κέρδισαν τους Ατλάντα Χοκς με 105-100 με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να μην αγωνίζεται για τους ηττημένους.

Κορυφαίος των Νάγκετς ήταν ο Τζόκιτς με 18 πόντους 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενω πήρε σημαντικές βοήθεις από Χάρις και Μπάρτον που σημείωσαν επίσης 18  πόντους.

Για τα «γεράκια» που έχουν ξεκινήσει πολύ μέτρια τη σεζόν, ξεχώρισε ο Σρόντερ με 20 πόντους και ο Πρινς με 19 πόντους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από