Ρόκετς, Νικς και Μάτζικ πήραν εύκολες νίκες (vids)

Ρόκετς, Νικς και Μάτζικ πήραν εύκολες νίκες (vids)

Οι Χιούστον Ρόκετς, Νιου Γιορκ Νικς και οι Ορλάντο Μάτζικ, νίκησαν εύκολα Σάρλοτ Χόρντες, Μπρούκλιν Νετς και Σαν Αντόνιο αντίστοιχα.

Οι Ρόκετς νίκησαν άνετα τους Χόρνετς 109-93, «βομβαρδίζοντας» το καλάθι της Σάρλοτ με 22 τρίποντα!

Κορυφαίος για τις «ρουκέτες» ήταν ο «συνήθης ύποπτος» Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος πέτυχε τριπλ-νταμπλ με 27 πόντους, 11 ασίστ και 10 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησε ο Γκόρντον με 26 πόντους. Για τη Σάρλοτ ξεχώρισε ο Γουόκερ με 26 πόντους.

Έτσι, το Χιούστον με τη νίκη αυτή, έφτασε τις 4 νίκες σε 5 αγώνες και είναι στη δεύτερη θέση της δυτικής περιφέρειας. Οι Χόρνετς από την άλλη σε 4 παιχνίδια έχουν 2 νίκες.

https://www.youtube.com/watch?v=1d-SbJ0KFPM

Πρώτη νίκη για τους Νικς

Οι Νιού Γιορκ Νικς πέτυχαν την πρώτη τους νίκη για φέτος στο ΝΒΑ κόντρα στους «συμπολίτες» Μπρούκλιν Νετς με 107-86.

Οι Νικς νίκησαν εύκολα τους Nets 107-86, με όπλο την κυριαρχία τους στον τομέα των ριμπάουντ (55-34) και φυσικά την άμυνα, η οποία κράτησε την καλύτερη επίθεση του ΝΒΑ 35 πόντους κάτω από το μέσο όρο της στους πρώτους πέντε αγώνες (121,2)!

Ο Κρισταπς Πορζίνγκις ήταν ασταμάτητος (30 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 3 κοψίματα) από πλευράς Νέας Υόρκης, ενώ άξια αναφοράς είναι και η εμφάνιση του Frank Ntilikina, ο οποίος έπαιξε 23 λεπτά ερχόμενος από τον πάγκο, έχοντας 9 πόντους, 4/11 σουτ και 5 ασίστ.

Για τους Νετς, ο Ντάντζελο Ράσελ με 15 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Nets, οι οποίοι σούταραν με ποσοστό 40,5% και παρότι προηγήθηκαν νωρίς νωρίς με διψήφια διαφορά στο σκορ, έμειναν πίσω με 20-23 πόντους στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου.

https://www.youtube.com/watch?v=A0XPYYzk4-A

«Σαρωτικό» το Ορλάντο, πρώτη ήττα για Σπερς

Το Ορλάντο «σκόρπισε» το μέχρι πρότινος αήττητο Σαν Αντόνιο με 114-87 και ανέβηκε στην κορυφή της Ανατολής!

Σε ένα ματς στο οποίο οι Μάτζικ προηγήθηκαν με 27 πόντους διαφορά στο ημίχρονο και ξέφυγαν ακόμα και με +36 στο δεύτερο μισό, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αφού το Ορλάντο έπαιζε ανα διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ.

Κορυφαίοι για τους «μάγους» ήταν ο Φουρνιέ με 25 πόντους και ο Σίμονς με 17, ενώ αρκετοί βοήθεια έδωσαν ο Γκόρντον και Βούτσεβιτς με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα. από την άλλη, Οι Σπερς που δεν μπόρεσαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους να ξεκινήσουν μία σεζόν με 5-0, ήταν απογοητευτικοί. Ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Άλντριτζ με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=IIlG_4VvnQ4

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ