Εξώφυλλο στο «Sports Illustrated» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (pic)

Εξώφυλλο στο «Sports Illustrated» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (pic)

Μια ακόμη μεγάλη διάκριση για τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα γίνει εξώφυλλο σε ένα από τα κορυφαία αθλητικά περιοδικά.

Μια ακόμη διάκριση για τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο  οποίος επιλέχθηκε ώστε να είναι εξώφυλλο στο διάσημο αθλητικό περιοδικό «Sports Illustrated».

Αυτή μάλιστα θα είναι η δεύτερη φορά που ο «Greek Freak» θα κοσμεί την… πρόσοψη του εν λόγω περιοδικού αφού είχε γίνει πάλι κάτι ανάλογο τον Ιανουάριο του 2017.

Συνεπώς μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε σε τι επίπεδα έχει φτάσει η δημοτικότητα του Γιάννη από τότε που μπήκε στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Στο παρελθόν μόλις άλλες τέσσερις φορές έχουν μπει παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς σε πρωτοσέλιδο του «Sports Illustrated», με αυτούς να είναι:

Δύο φορές ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (τον Απρίλιο του 1970 και τον Οκτώβριο του 1974), ένα ο Όσκαρ Ρόμπερτσον (τον Μάιο του 1971) και ένα ο Σίδνεϊ Μόνκριφ (τον Φεβρουάριο του 1982).

Στο εξώφυλλο λοιπόν του περιοδικό θα κοσμεί η εικόνα του Έλληνα σταρ πάνω σε ένα κάρφωμα που επιχειρεί, με τη λεζάντα να γράφει: «Πως να προπονήσεις έναν μονόκερο».

Δείτε λοιπόν το πρωτοσέλιδο του «Sports Illustrated» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ