NBA

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους Θάντερ, οδηγώντας τους Γκρίζλις στη νίκη με 115-103. Ο Ντόρσεϊ ξεκίνησε ξανά στην βασική πεντάδα των Γκρίζλις και αγωνίστηκε συνολικά 39 λεπτά, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό.
Ο Τάιλερ ήταν εξαιρετικός και κόντρα στους Θάντερ, βοηθώντας τους Γκρίζλις να νικήσουν με 115-103, καθώς είχε 21 πόντους, 5 ασίστ και 8 ριμπάουυντ και οι αρκούδες ανέβηκαν στο 30-44.
Για τους Θάντερ, ο Πολ Τζορτζ είχε 30 πόντους και 12 ριμπάουντ, ο Ντένις Σρόντερ 25 πόντους και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ 16 πόντους, αλλά με 6/20 σουτ. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι κρίθηκε στην τρίτη περίοδο με τους λύκους να είναι εξαιρετικοί και να ξεφεύγουν με 73-55.