Λος Άντζελες Λέικερς – Λος Άντζελες Κλίπερς 107-118

Στο ντέρμπι του Λος Άντζελες, οι Κλίπερς επιβλήθηκαν των Λέικερς με 118-107, με τους Λιμνάνθρωπους να τα βρίσκουν σκούρα μετά τον τραυματισμό του ΛεΜπρον Τζέιμς.

Αφεντικό στο Λος Άντζελες είναι οι Κλίπερς! Το ματς του Staples Center ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι για σχεδόν 36 λεπτά. Οι παίκτες του Ντοκ Ρίβερς ξεκίνησαν καλύτερα στα πρώτα 20’ της αναμέτρησης και στη συνέχεια οι Λέικερς βρήκαν τις απαντήσεις με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα.

Όταν όμως τα πράγματα… σοβάρεψαν, στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, οι παίκτες του Λουκ Γουόλτον φαίνεται να ξέμειναν από ενέργεια. Δέχθηκαν ένα επί μέρους 36-27, με τη διαφορά γρήγορα να ξεφεύγει σε διψήφιο αριθμό, μη καταφέρνοντας να επανέλθουν στη διεκδίκηση της νίκης, με τους Κλίπερς να είναι αυτοί που πανηγυρίζουν για το τελικό 118-107, που τους φέρνει στην 4η θέση της Δύσης με ρεκόρ 21-14.

Κούζμα (24π/8 ριμπ), Μπολ (19π) και Ίνγκραμ (17π/9 ριμπ) προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την ήττα που φέρνει τους Λέικερς στην 7η θέση της Δύσης με ρεκόρ 20-16. Από την άλλη ο απολαυστικός Λου Γουίλιαμς ήταν το Α και το Ω των Κλίπερς με 36 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ και ο Γκαλινάρι έδωσε λύσεις πετυχαίνοντας double double (19π/10 ριμπ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από