Εύκολα το Μέμφις οι Γουόριορς, έγραψαν ιστορία Κάρι, Ντουράντ

Οι «πολεμιστές» νίκησαν στο... ρελαντί τους Γκρίζλις, κερδίζοντας χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα με 110-93. Έγραψαν ιστορία Κάρι, Ντουράντ και Τόμπσον.

Χωρίς να… ιδρώσουν το Γκόλντεν Στέιτ επικράτησε μέσα στο Μέμφις των Γκρίζλις με 110-93. Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ πέτυχαν σημαντικές προσωπικές διακρίσεις. Ο πρώτος «έσπασε» το φράγμα των 15.000 πόντων στην καριέρα του με τους 20 που σημείωσε στο συγκεκριμένο ματς.

Οσο για τον δεύτερο, «σκαρφάλωσε» στην 33η θέση των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, καθώς με τους 23 πόντους που πέτυχε, ξεπέρασε τον θρυλικό Λάρι Μπερντ που σταμάτησε στους 21.791π. Να αναφέρουμε ότι και ο Κλέι Τόμπσον έπιασε τους 11.000 πόντους στην καριέρα του μετά τους 16 που σημείωσε στο συγκεκριμένο ματς.

Οσον αφορά το ματς, το Γκόλντεν Στέιτ  μπήκε… αγριεμένο από την πρώτη περίοδο, τρέχοντας επιμέρους σκορ 30-22, ενώ πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το εντυπωσιακό 61-38. Ετσι έφτασε στη νίκη «περπατώντας».

Για τους Γκρίζλις, ο Μαρκ Γκασόλ είχε 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Κάιλ Άντερσον 14 πόντους και ο Γκάρετ Τεμπλ 13 πόντους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από