Δεύτερο φαβορί για MVP ο Αντετοκούνμπο!

Δεύτερο φαβορί για MVP ο Αντετοκούνμπο!

Οι πρώτες προβλέψεις, πριν αρχίσει πάντως η προετοιμασία των ομάδων, φέρνουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δεύτερο φαβορί για τον τίτλο του MVP, πιο ψηλά και από τον ΛεΜπρόν!

Εν αναμονή της έναρξης των training camps στο ΝΒΑ, το Sports Illustrated δημοσίευσε τις προβλέψεις του για τον MVP της σεζόν 2018-19, χρησιμοποιώντας τις αποδόσεις που δίνει η στοιχηματική εταιρεία Bovada. Πρώτο φαβορί είναι ο Άντονι Ντέιβις με 4/1 και δεύτερο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 5/1!

Κατά την άποψη του συντάκτη του κειμένου η ελαφρά υπεροχή του σέντερ των Πέλικανς οφείλεται μόνο και μόνο στο γεγονός ότι αγωνίζεται στην πολύ πιο ανταγωνιστική Δύση, αντίθετα ο Γιάννης δεν αναμένεται να έχει τόσο δύσκολο έργο στην Ανατολή.

Εκπληκτικός είναι ο επίλογος του κειμένου κι αφού έχει προηγηθεί ανάλυση για τις πιθανότητες πολλών παικτών: «Πολλά από αυτά μπορεί να ακούγονται πρόωρα τον Σεπτέμβριο, όμως κάποια άλλα είναι πεπρωμένο. Ο Γιάννης θα γίνει έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή το αφεντικό της λίγκας. Γιατί να μην αρχίσει από φέτος»;

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι σε αυτή την πρώτη πρόωρη πρόβλεψη ο Αντετοκούνμπο αφήνει πίσω του τόσο τον ΛεΜπρόν Τζέιμς (10/3) και τον Τζέιμς Χάρντεν (11/2), που μονομάχησαν για τον τίτλο της περασμένης σεζόν με νικητή τον δεύτερο, όσο και παίκτες σαν τον Στεφ Κάρι, τον Κέβιν Ντουράντ, τον Ράσελ Ουέστμπρουκ κλπ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ