Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα απέναντι στους Σικάγο Μπουλς τονίζοντας πόσο σημαντικό ήταν το λάθος που έκανε στο τέλος του ματς.
Οι Λέικερς ηττήθηκαν με 119-117 στο Σικάγο από τους Μπουλς και είδαν το ρεκόρ τους να πέφτει στο 44-29, έπειτα από ένα ματς θρίλερ και τον ΛεΜπρόν να παίρνει την ευθύνη για την ήττα.
Οι Λέικερς βρεθήκαν στο +5 με 12 δευτερόλεπτα να απομένουν, με το ματς να δείχνει τελειωμένο οι «λιμνάνθρωποι» έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να κάνει ίσως το χειρότερο με λάθος πάσα στην επαναφορά και τον Κόμπι Γουάιτ να ευστοχεί σε τρίποντο που έδωσε το προβάδισμα στους Μπουλς.
Διαβάστε επίσης: Μπόγρης για Σπανούλη: «Το επόμενο στον πάγκο τον σωστό»
Το τέλος βρήκε τους «ταύρους» να ευστοχούν σε ακόμα ένα τρίποντο, αυτή τη φορά από το κέντρο με τον Τζος Γκίντι, ο οποίος «σκότωσε» τον Τζέιμς και τους Λέικερς.
Αναλυτικά η δήλωση του ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Φέραμε τους εαυτούς μας σε θέση να κερδίσουμε. Έκανα ένα τραγικό λάθος και πριν από αυτό είχαμε πολύ κακή επικοινωνία στην άμυνα. Ο Ριβς έβαλε ένα μεγάλο καλάθι προσπαθώντας να μας σώσει, αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις όταν κάποιος βάζει τρίποντο νίκης από το κέντρο, είναι να του βγάλεις το καπέλο».