
Η ελάχιστη τιμή του εισιτηρίου για να δεις τους Γιούτα Τζαζ, είναι φθηνότερη και από ένα Big Mac, καθώς βρέθηκε «μαγικό» χαρτάκι αξίας τριών δολαρίων.
Οι Γιούτα Τζαζ διανύουν μια από τις χειρότερες αγωνιστικές περιόδους της ιστορίας τους, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση της δυτικής περιφέρειας. Τα εισιτήρια παραμένουν ακριβά, αλλά βρέθηκε κάποιο, το οποίο είναι σε απίστευτη τιμή και ο καθένας μπορεί να το κάνει δικό του.
Συγκεκριμένα, το εισιτήριο για την 21η σειρά του ανώτερου επιπέδου 119, του «Δέλτα Σέντερ», αξίζει τρία δολάρια. Ουσιαστικά είναι στην τιμή ενός Big Mag, ενδεχομένως και φθηνότερο. Ουσιαστικά η πιο συνηθισμένη τιμή του δημοφιλέστερου μπέργκερ στα McDonalds, είναι στα 5,69 δολάρια στις περισσότερες Πολιτείες.
If you have $3, that’s enough to get you into a Jazz game 😳 pic.twitter.com/Yu4SBbEPDM
— BasketNews (@BasketNews_com) March 22, 2025
Με αυτόν τον τρόπο, οι πολίτες της Γιούτα μπορούν, αντί να αγοράσουν το πιο διάσημο έδεσμα, να πάνε να δουν τους Γιούτα Τζαζ να αγωνίζονται και ας μην είναι στο καλύτερο «φεγγάρι» τους.
Μάλιστα, υπάρχουν και άλλα δύο εισιτήρια ισάξιας τιμής, τα οποία βρίσκονται στη 14η σειρά του ανώτερου επιπέδου 107 και στη 18η του ανώτερου επιπέδου 117.