Γουόκερ: «Ευγνώμων που επέστρεψα στο ΝΒΑ – Εξαιρετικό πρωτάθλημα η Euroleague»

Γουόκερ: «Ευγνώμων που επέστρεψα στο ΝΒΑ – Εξαιρετικό πρωτάθλημα η Euroleague»

Ο Λόνι Γουόκερ μίλησε για την επιστροφή του στο ΝΒΑ, ενώ αναφέρθηκε και στη Euroleague.

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς έπεισαν τον Λόνι Γουόκερ να επιστρέψει στο ΝΒΑ, με τον Αμερικανό να αφήνει τη Ζάλγκιρις Κάουνας για να γυρίσει στην πατρίδα του.

Ο Αμερικανός γκαρντ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να αγωνιστεί εκ νέου στον μαγικό κόσμο, ενώ σχολίασε και τη Euroleague.

Οι δηλώσεις του Λόνι Γουόκερ:

«Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ο κόσμος δεν σκέφτεται σοβαρά, όπως η ψυχική και η φυσική σου κατάσταση. Έπρεπε να προσαρμοστώ στη διαφορά της ώρας και να παίξω σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο, με άλλο στιλ παιχνιδιού. Η κατανόηση των νέων plays και του να μάθω το πώς παίζει η νέα μου ομάδα είναι μέρος της διαδικασίας.

Η Euroleague είναι ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Το πάθος και ο τρόπος παιχνιδιού την κάνουν πολύ ιδιαίτερη. Ωστόσο, σίγουρα είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψω και να δείξω τι μπορώ να κάνω στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ