Σοκ στους Σπερς: Τέλος η σεζόν για τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα (pic)

Σοκ στους Σπερς: Τέλος η σεζόν για τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα (pic)

Όπως αναφέρουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Τις υπηρεσίες του Βίκτορ Γουεμπανιάμα θα στερηθούν οι Σαν Αντόνιο Σπερς για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με τον Γάλλο να μένει εκτός.

Όπως μεταφέρει ο Σαμς Σαράνια, ο «Γουέμπι» έχει μια μορφή θρόμβου αίματος στον δεξιό ώμο που ανακαλύφθηκε με την επιστροφή του από το All Star Game και τα «σπιρούνια» θεώρησαν πως είναι καλύτερο να μην αγωνιστεί περεταίρω.

Πάντως, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι Τεξανοί δεν ανησυχούν για την κατάσταση του Γουεμπανιάμα αφού θεωρούν ότι είναι μεμονωμένο περιστατικό.

Ο 21χρονος σέντερ των Σπερς μέτρησε 24.3 πόντους, 11 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ σε 46 παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί φέτος στο NBA.

Η ανάρτηση για τον Γουεμπανιάμα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ