Γκαρνέτ: «Η ανταλλαγή του Ντόντσιτς έδειξε πως όλοι είναι αναλώσιμοι»

Ο Κέβιν Γκαρνέτ έδωσε το δικό του σχόλιο για την ανταλλαγή Ντόντσιτς - Ντέιβις, λέγοντας ότι όλοι οι παίκτες είναι αναλώσιμοι και ανέφερε ότι οι ιδιοκτήτες των ομάδων ενδιαφέρονται περισσότερο για τα δεδομένα.

Η ανταλλαγή Ντόντσιτς – Ντέιβις έχει σχολιαστεί από τους περισσότερους αναλυτές και παλαιμάχους του NBA. Ο Κέβιν Γκαρνέτ είναι ο πιο πρόσφατος που δήλωσε τι πιστεύει για το συγκεκριμένο γεγονός, που συγκλόνισε τον «μαγικό κόσμο».

Ο πρωταθλητής με τους Μπόστον Σέλτικς το 2008, ανέφερε ότι η ανταλλαγή έδειξε ότι όλοι οι παίκτες είναι αναλώσιμοι και μόνο δύο ή τρία πρόσωπα εξαιρούνται. Δήλωσε ότι αυτό γίνεται, διότι τα αφεντικά του NBA, είναι πλέον οι ιδιοκτήτες μεγάλων επιχειρήσεων και δεν νοιάζονται για τους συλλόγους που διοικούν.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για Μίτσιτς από τη Σερβία

Αναλυτικά το σχόλιο του Κέβιν Γκαρνέτ

«Φαίνεται πως οι ιδιοκτήτες των ομάδων εδραιώνουν ξανά την κυριαρχία τους. Η ανταλλαγή του Λούκα Ντόντσιτς προκάλεσε τριγμούς, έδειξε πως όλοι είναι αναλώσιμοι. Ίσως αυτό δεν ισχύει μόνο για τους παίκτες των Σέλτικς ή για τον Ουεμπανιάμα και τον Γιόκιτς.

Το άλλο θέμα είναι πως η πλειοψηφία των ιδιοκτητών, που είναι για χρόνια στην λίγκα, αρχίζουν να αποχωρούν. Μιλάμε για μια εποχή τεχνολογίας. Ιδιοκτήτες εταιρειών τεχνολογίας μπαίνουν στο ΝΒΑ, στα καζίνο, στα παιχνίδια. Αυτοί είναι τα αφεντικά τώρα.

Τους απασχολούν περισσότερο τα δεδομένα. Τους απασχολούν άλλα πράγματα από αυτά που συζητάμε εμείς. Όλο αυτό έχει διεισδύσει στο παιχνίδι, σε κάθε μεγάλο άθλημα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από