Το αντιαθλητικό του Κλάξτον στον Ντάνιελς παραλίγο να οδηγήσει σε σύρραξη (vids)

Το αντιαθλητικό του Κλάξτον στον Ντάνιελς παραλίγο να οδηγήσει σε σύρραξη (vids)

Ο Κλάξτον έκανε ένα αντιαθήτικό φάουλ στον Ντάνιελς χτυπόντας τον στο κεφάλι και παραλίγο να οδηγήσεις σε σύρραξη μεταξύ των παικτών των Νετς και των Χοκς

Οι Χοκς ξεκίνησαν με το «δεξί» στην πρεμιέρα τους στο φετινό NBA μετά την νίκη επί των Νετς με 120-116. Όμως το παιχνίδι σημαδεύτηκε από το επεισόδιο μεταξύ των Νικ Κλάξτον και Ντάισον Ντάνιελς.

Ο Κλάξτον έκανε ένα πολύ σκληρό αντιαθλητικό φάουλ, στην προσπάθεια του να σταματήσει τον αντίπαλό που έφυγε στον αιφνιδιασμό και όπως είναι λογικό, αποβλήθηκε με Flagrant 2.

Ο παίκτης της Ατλάντα μόλις σηκώθηκε από το παρκέ όρμηξε στον Κλάξτον και παρά λίγο να προκλυθεί σύρραξη μεταξύ των πακτών των δυο ομάδων.


Οι πιο ψυχραιμότερους μπήκαν ανάμεσά τους και τους χώρισαν, με τον Κλάξτον ωστόσο να παραδέχεται το λάθος της συμπεριφοράς του αμέσως μετά το φινάλε. «Πρέπει να έχω μεγαλύτερη επίγνωση της κατάστασης. Ίσως χρειαστεί να μιλήσω με έναν ειδικό ή κάτι τέτοιο. Ό,τι και να κάνω, δεν μπορώ να αποβάλλομαι από τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαι εκεί για την ομάδα μου. Ξέρω ότι ήμουν σε περιορισμό λεπτών λόγω τραυματισμού, αλλά πρέπει ακόμα να είμαι εκεί για την ομάδα μου» ήταν τα λόγια του, όταν ρωτήθηκε για το φάουλ που έκανε στον αντίπαλό του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ