Τα trades που ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα στο NBA για τον Γιάννη

Τα trades που ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα στο NBA για τον Γιάννη

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες για τρία trade τα οποία ενδέχεται να φτάσουν στο front office των Μπακς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ιστοσελίδα «Fadeawayworld» παρουσίασε τρία ενδεχόμενα trade που μπορούν να στείλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μακριά από το Μιλγούκι.

Ο Γιάννης είναι ο franchise player των Μπακς εδώ και χρόνια και το front office της ομάδας δύσκολα θα αποδεχόταν μια πρόταση ανταλλαγής του Έλληνα super star.

Διαβάστε επίσης: Πανδαισία: Δείτε όλα τα γκολ της 3ης αγωνιστικής του Champions League (vids)

Όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα οι πιθανοί διεκδικητές του Greek Freak, με βάση το Fadeawayworld» που υπογράφει ο Φραν Λέιβα, είναι οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι Μαϊάμι Χιτ και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Οι Θάντερ ενδέχεται να προσφέρουν ως ανταλλάγματα τον Τσετ Χόλμγκρεν, τον Λούγκεντζ Ντορτ, τον Τζέιλιν Γουίλιαμς, καθώς και τρία μελλοντικά picks πρώτου γύρου (2025, 2027, 2028).

Από την άλλη, οι Γουόριορς θα μπορούσαν να παραχωρήσουν τον Τζόναθαν Κουμίνγκα, τον Άντριου Ουίγκινς, τον Μπράντιν Ποτζιέμσκι, τον Τρέισι Τζάκσον-Ντέιβις και δύο picks πρώτου γύρου (2027, 2029).

Τέλος, η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα λέγεται πως θα θυσίαζε για χάρη του Αντετοκούνμπο τον Μπαμ Αντεμπάγιο, τον Νίκολα Γιόβιτς, τον Χάιμε Χάκεζ και δύο picks πρώτου γύρου (2029, 2031).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ