ΛεΜπρόν: «Έχασα πολύ χρόνο από τα παιδιά εξαιτίας του NBA, οπότε το να παίζω με τον γιο μου είναι δώρο Θεού»! (vids)

ΛεΜπρόν: «Έχασα πολύ χρόνο από τα παιδιά εξαιτίας του NBA, οπότε το να παίζω με τον γιο μου είναι δώρο Θεού»! (vids)

Ιδιαίτερες δηλώσεις από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε μαζί με τον γιό του, Μπρόνι.

Οι ΛεΜπρόν και Μπρόνι Τζέιμς έγραψαν ιστορία τα ξημερώματα στο NBA, καθώς έγιναν οι πρώτοι (πατέρας, γιος) σε ολόκληρη την ιστορία που αγωνίζονται στην ίδια ομάδα, με ταυτόχρονη παρουσία στο παρκέ.

Ο super star των Λος Άντζελες και ο γιος του βρέθηκαν μαζί στο παρκέ, με τους θεατές που βρέθηκαν στην «Crypto.com Arena» να τους αποθεώνουν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς ο ΛεΜπρόν, μίλησε για τον χρόνο που έχασε με τα παιδιά ρου εξαιτίας του NBA, αλλά και πόσο ευλογημένος είναι που παίζει μαζί με τον Μπρόνι.

«Είναι η οικογένεια. Πάντα η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα. Έχασα πολύ χρόνο από τα παιδιά εξαιτίας του NBA. Aφοσιώνομαι στη λίγκα, κάνουμε πολλά ταξίδια και μερικές φορές μου λείπουν αυτά που κάνει. Οπότε το να μπορώ αυτήν τη στιγμή να εργάζομαι μαζί με τον γιο μου, είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα, που έχω πάρει ποτέ από τον Θεό. Και θα το εκμεταλλευτώ πλήρως».

Από την πλευρά του ο Μπρόνι Τζέιμς, είπε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή, που μπήκα για πρώτη φορά στο παρκέ για να παίξω. Ήταν κάτι το τρελό. Μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ σε αυτό το πρωτάθλημα και κάθε μέρα θα μαθαίνω και θα δουλεύω ώστε να γίνομαι καλύτερος. Είμαι ευγνώμων»
Τότε ο Λεμπρόν του χτύπησε πατρικά την πλάτη και του είπε: «Είμαι πολύ περήφανος για εκείνον. Είναι η γραμμή της ζωής μου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ