Όλα τα δεδομένα για Μπακς και Αντετοκούνμπο – «Φεύγει ή όχι από το Μιλγουόκι;»

Οι φήμες που θέλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να φεύγει από τους Μπακς σε περίπτωση που η χρονιά δεν έχει ευτυχής κατάληξη ολοένα και δυναμώνουν.

Τα σενάρια που θέλουν το «διαζύγιο» μεταξύ Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς εντείνονται με ένα μεγάλο «αλλά» να βρίσκεται πίσω από αυτά.

Πιο συγκεκριμένα ο «Greek Freak» αλλά και τα «ελάφια» θα λάβουν τις όποιες αποφάσεις τους στο τέλος της χρονιάς με την κατάληξη της να παίζει κομβικό ρόλο. Για την ώρα και οι δύο θέλουν να διατηρήσουν την από κοινού πορεία τους αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα στην σεζόν στο NBA.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη επίθεση του Ζήκου στον Λουτσέσκου (pic)

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Larry Brown Sports»:

«Ο Γιάννης προβλέπεται να λάβει 48,8 εκατομμύρια δολάρια αυτή τη σεζόν και μετά από αυτό, θα ξεκινήσει η τριετής επέκταση που έχει υπογράψει και θα του αποφέρει συνολικά 175 εκατομμύρια δολάρια. Οπότε, για την ώρα δεν φαίνεται πως ο Γιάννης θα αποχωρήσει ή πως υπάρχει πρόθεση από τους Μπακς να τον παραχωρήσουν»

Και ολοκλήρωσε: «Επίσης, δεν φαίνεται πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να φύγει. Το κυριότερο ζήτημά του είναι να πιέσει την ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να νικήσει. Έτσι νιώθουν όλοι μέσα στον οργανισμό και το ίδιο και ο Γιάννης»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από