Μεγάλη ανατροπή με τον Θανάση Αντετοκούνμπο

Μεγάλη ανατροπή με τον Θανάση Αντετοκούνμπο

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μπορεί να είναι εκτός λόγω τραυματισμού, όμως έχει μεγάλη ζήτηση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις για το μέλλον του.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό πριν από μερικούς μήνες, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και δεν μπόρεσε να βοηθήσει ούτε την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Παράλληλα, ο Έλληνας φόργουορντ έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Μιλγουόκι Μπακς και έψαχνε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, όμως σύμφωνα με όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στα «ελάφια» σε λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του «Spotrac», Κιθ Σμιθ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Μιλγουόκι Μπακς να επανεντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Θανάση Αντετοκούνμπο και με έναν πιο ενεργό ρόλο από τον περσινό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα για τον Θανάση Αντετοκούνμπο:

«Ένας από τους λόγους για το ενδιαφέρον των Μπακς να ανταλλάξουν τον ΜαρΖόν Μποσάμ, είναι να ανοίξουν μια θέση στο ρόστερ. Το Μιλγουόκι ενδιαφέρεται υπογράψει εκ νέου τον αγαπημένο των αποδυτηρίων, Θανάση Αντετοκούνμπο, αναφέρει πηγή της λίγκας στο Spotrac», υπογραμμίζει ο Αμερικανός ρεπόρτερ.

«Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναμένεται να χάσει τη σεζόν για την αποθεραπεία μετά τη ρήξη στον αχίλλειο τένοντα, αλλά η παρουσία του στα αποδυτήρια εκτιμάται από τους Μπακς και τον αδερφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο», προσθέτει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ