Ανοίγει ξανά η υπόθεση δολοφονίας του πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν

Ο Δικαστής το 1996 έκρινε ως ένοχο τον 18χρονο τότε Ντάνιελ Γκριν, για τη δολοφονία του πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν και τώρα ζητά επανεξέταση της υπόθεσης...

Ανατροπή στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη και αφορά την δολοφονία του πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν, το 1993.

Ο δικαστής Γκρέγκορι Γουίκς, που είχε καταδικάσει σε ισόβια τον φερόμενο ως δράστη το 1996, τώρα ζητά την απελευθέρωσή του, καθώς θεωρεί πως δεν αρκούσαν οι αποδείξεις.

Ο συνταξιούχος πλέον δικαστής, θεωρεί πως τα αποδεικτικά στοιχεία δεν ήταν επαρκή εις βάρος του Ντάνιελ Γκριν, καθώς οι εξετάσεις αίματος από τον τόπο του εγκλήματος βγήκαν αρνητικές ή ασαφείς και ζητά να ανοίξει ξανά η υπόθεση.

Η πλευρά του φερόμενου ως δολοφόνου, που πλέον είναι 49 ετών, σχολίασε την πρωτοβουλία του δικαστή. «Είμαι ευγνώμων, η κίνησή του δείχνει πολλά για αυτή την υπόθεση», ανέφεραν.

Ο πατέρας του Τζόρνταν, Τζέιμς, είχε δολοφονηθεί στο αυτοκίνητό του στις 23 Ιουλίου του 1993, κάτι που είχε συγκλονίσει τον «Air» και από τους λόγους που τον οδήγησαν στην προσωρινή αποχώρησή του από το μπάσκετ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από