Ιστορική στιγμή στο ΝΒΑ: ΛεΜπρόν και Μπρόνι για πρώτη φορά μαζί στο παρκέ (vid)

Ιστορική στιγμή στο ΝΒΑ: ΛεΜπρόν και Μπρόνι για πρώτη φορά μαζί στο παρκέ (vid)

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Μπρόνι βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί στο παρκέ του NBA και για πρώτη φορά στην ιστορία της Λίγκας, πατέρας και γιος έπαιξαν μαζί.

Μπορεί οι Λέικερς να έχασαν με 118-114 από τους Σανς στην Καλιφόρνια, όμως η αναμέτρηση θα μνημονεύται για χρόνια αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του ΝΒΑ, πατέρας και γιος αγωνίστηκαν μαζί.

Ο λόγος για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον γιο του, Μπρόνι, που είναι πλέον συμπαίκτες στο Λος Άντζελες και στην 22η σεζόν του στην κορυφαία μπασκετική Λίγκα του κόσμου, ο «Βασιλιάς» θα γράψει ακόμη μία «χρυσή» σελίδα στην πλούσια ιστορία του.

Ο ΛεΜπρόν ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του με 19 πόντους (8/12 σουτ), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 τάπες σε 16 λεπτά, ενώ ο 20χρονος γιος του σε 13 λεπτά δεν μπόρεσε να σκοράρει (0/1 τρίποντο), αλλά είχε 2 ριμπάουντ και 4 λάθη.

Θυμίζουμε πως ο Μπρόνι πριν μερικές μέρες έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του κόντρα στους Τίμπεργουλβς έχοντας μερικές καλές στιγμές στο ματς, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 2 πόντους έχοντας 1/5 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ 3 κοψίματα και 1 λάθος σε 16 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ