Δημοσίευμα-βόμβα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο απασχολεί έντονα στις ΗΠΑ - Το mega trade και ένα σούπερ δίδυμο που θα διεκδικήσει το δαχτυλίδι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εδώ και πολλές εβδομάδες είναι στο επίκεντρο στις ΗΠΑ και το μέλλον του μοιάζει… δυσοίωνο στους Μπακς, διότι ψάχνονται αρκετές ομάδες να τον αποκτήσουν με trade.

Η πρώτη από όλες είναι οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που θέλουν να φτιάξουν ακόμη μία σούπερ τιμ, όμως τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για πολύ μεγάλη προσπάθεια των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να κυνηγήσουν να τον κάνουν δικό τους.

Η σούπερ ανταλλαγή

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Fadeawayworld», η δημιουργία ενός διδύμου Αντετοκούνμπο – Γκίλτζεους-Αλεξάντερ δεν είναι ανέφικτη, με το πιθανό πακέτο ανταλλαγμάτων να αποτελείται από τον Τζέιλεν Γουίλιαμς, τον Αϊζάια Χάρτενσταϊν και τον Νίκολα Τόπιτς.

Παράλληλα, θα χρειαστούν πιθανότατα και τέσσερα μελλοντικά picks πρώτου γύρου: των Χιτ από το 2025, των Σίξερς από το ίδιο draft, των Νάγκετς από το 2027 και το pick των Θάντερ από το 2030.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης πέρσι κατάφερε να αγωνιστεί σε 73 ματς της regular season, μετρώντας κατά μέσο όρο 30,4 πόντους, 11,5 ριμπάουντ και 6,5 ασίστ σε 35,2 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από