Ανάβουν… φωτιές στις ΗΠΑ: Μεγάλη ανατροπή για το μέλλον του Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στο επίκεντρο, τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του και στις ΗΠΑ βάζουν στο «κόλπο» κι άλλον μνηστήρα...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί έναν από τους mega star του ΝΒΑ και αναμφίβολα έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο.

Το τελευταίο διάστημα γίνεται χαμός σχετικά με το μέλλον του και τις πιθανότητες να γίνει ανταλλαγή στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τα αμερικάνικα ΜΜΕ να λένε ότι οι «πολεμιστές» δεν είναι η μοναδική ομάδα, αλλά υπάρχει ακόμη μία που ο Έλληνας σούπερ σταρ θα κάνει… θραύση.

Ο λόγος για τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που έχουν ήδη τον Σάι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ και μαζί με τον Greek Freak μπορούν να συνθέσουν ένα τρομακτικό δίδυμο που θα κυριαρχήσει στο ΝΒΑ. Τα σενάρια είναι πολλά και σύμφωνα με όσα παρουσίασε η ιστοσελίδα «Fadeawayworld», υπάρχει η δυνατότητα να γίνει μία τέτοια ανταλλαγή.

Αναλυτικά τι αναφέρουν για το μέλλον του Γιάννη:

«Ο Σάι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ και ο Γιάννης μπορούν να δημιουργήσουν ένα ασταμάτητο δίδυμο στο ΝΒΑ. Ο Σάι θεωρείται ένας από τους πιο ολοκληρωμένους γκαρντ στο ΝΒΑ, αφού μπορεί να φτάνει μέχρι τη ρακέτα, να κερδίζει φάουλ και να οργανώνει την επίθεση. Ο Γιάννης από την άλλη, κυριαρχεί σε άμυνα και επίθεση, μπορεί να μαρκάρει πολλαπλές θέσεις και να τρέξει τη μπάλα στο transition», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

«Ο Γιάννης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και έχει εκφράσει την δέσμευσή του στον σύλλογο. Αν οι Μπακς αποτύχουν όμως ξανά τα επόμενα χρόνια, ο Γιάννης μπορεί να ψάξει όλες τις διαθέσιμες επιλογές του. Από την άλλη, ο Σάι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, όμως και αυτός αν δει πως οι Θάντερ δεν είναι στον δρόμο των επιτυχιών, ίσως ψάξει την έξοδο από τον σύλλογο», προσθέτει ο Φραν Λέιβα.

«Ένα σενάριο ανταλλαγής που θα στέλνει τον Γιάννη σε ένα πιο νεανικό σύνολο όπως αυτό των Θάντερ, θα μπορούσε να κάνει πραγματικότητα τη δημιουργία αυτού του διδύμου. Είτε γίνει κάτι στην free agency, είτε με ανταλλαγή, ένα τέτοιο δίδυμο θα μπορούσε να φέρει εφιάλτες σε όλους τους αντιπάλους», σημειώνει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από