Χαμός με τον Αντετοκούνμπο – Το mega trade που θα αλλάξει τα δεδομένα στο ΝΒΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η μεγάλη ανταλλαγή και τα σενάρια για το μέλλον του...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο και στις ΗΠΑ επικρατεί χαμός το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μέλλον του.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ετοιμάζουν μία τεράστια ανταλλαγή και ένα ισχυρό πακέτο που θα τον στείλει στο Σαν Φρανσίσκο. Ο Greek Freak απασχολεί έντονα την ομάδα του Στιβ Κερ και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, όπως αναφέρουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ:

«Κάποια στιγμή, οι Γουόριορς θα προσπαθήσουν να πάρουν έναν ακόμη superstar για να πλαισιώσουν τον Στεφ Κάρι και δεν είναι μυστικό πως στην κορυφή της λίστας τους είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Όντας μόλις 29, ο Γιάννης θα μπορούσε να εκπροσωπεί τόσο το παρόν, όσο και το μέλλον του συλλόγου, με δεδομένο ότι ο Κάρι οδεύει προς το τέλος της καριέρας του», αναφέρει στο «Clutchpoints» ο Αμερικανός αναλυτής.

«Το ιδανικό σενάριο ήταν να τον πάρουν με ανταλλαγή, όμως δεν υπάρχει ορατό μονοπάτι για να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Γιάννης προβλέπεται να λάβει 48,7 εκατομμύρια φέτος και για να μπορέσουν να τον πάρουν, θα πρέπει να στείλουν ως ανταλλάγματα αντίστοιχα συμβόλαια», πρόσθεσε.

«Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα πρέπει να δοθούν στο Μιλγουόκι παίκτες όπως ο Άντριου Ουίγκινς, ο Γκάρι Πέιτον ΙΙ, ο Κέβον Λούνεϊ και ένας εκ των Μόουζες Μούντι ή Τζόναθαν Κουμίνγκα. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί γιατί οι Γουόριορς δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα 178,1 εκατ. δολάρια σε συνολική μισθοδοσία και θα είχαν διάφορες θέσεις στο ρόστερ να καλύψουν αφού αποκτήσουν τον Γιάννη σε αυτό το υποθετικό σενάριο», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από