Δεν ετοιμάζουν κάτι… σπέσιαλ για ΛεΜπρόν και Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς

«Χωρίς κάτι... ιδιαίτερο η πρεμιέρα των ΛεΜπρόν και Μπρόνι Τζέιμς», σύμφωνα με τον προπονητή των Λέικερς.

Ο προπονητής των Λος Άντζελες Λέικερς, Τζέι Τζέι Ρέντικ, έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Μπρόνι Τζέιμς θα γίνουν το πρώτο δίδυμο πατέρα-γιου, στην Ιστορία του ΝΒΑ, που μοιράζονται το ίδιο γήπεδο αυτήν την σεζόν, αλλά είπε ότι θα συμπεριλάβει και τους δύο παίκτες όταν θα «καταστρώσουν» ένα σχέδιο για το πότε και πώς θα συμβεί αυτό.

«Προφανώς έχουμε μιλήσει για αυτό ως επιτελείο και έχουμε συζητήσει για το πώς μπορεί να μοιάζει», είπε ο Ρέντικ την Τετάρτη κατά τη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης Τύπου με τον αντιπρόεδρο των επιχειρήσεων μπάσκετ και γενικό διευθυντή των Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα. «Αλλά δεν έχουμε δεσμευτεί σε τίποτα. Και προφανώς, υπάρχει μια συζήτηση που πρέπει να γίνει όταν είμαστε όλοι μαζί με τον Μπρόνι και τον Λεμπρόν. Θα πρέπει και οι δύο να είναι μέρος αυτής της συζήτησης».

Ο 39χρονος ΛεΜπρόν μπαίνει στην 22η σεζόν του ενώ ο 19χρονος Μπρόνι ξεκινάει ως rookie, αφού οι Λέικερς τον επέλεξαν στον δεύτερο γύρο του Draft με το νούμερο 5, μετά από μια σεζόν στο USC.

Ο Ρέντικ, που ξεκινάει την πρώτη του σεζόν ως πρώτος προπονητής, και άφησε πίσω του μια ανερχόμενη καριέρα σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές και podcasting, δεν αισθάνθηκε ενοχλημένος από την πρόσθετη ανάθεση της διαχείρισης της οικογένειας Τζέιμς, καθώς και της ομάδας γενικότερα.

«Δεν το βλέπω ως πρόκληση», είπε ο Ρέντικ. «Είναι μοναδικό από οποιαδήποτε άλλη πρόκληση να προπονήσω έναν παίκτη ή να προπονήσω μια σχέση. Σε ότι αφορά στον Μπρόνι, νιώθω πολύ τυχερός που τον προπονώ γιατί είναι νέος και πεινασμένος, και έχει πολλά σετ δεξιοτήτων που μπορούμε πραγματικά να διαμορφώσουμε σε έναν πραγματικά καλό παίκτη του ΝΒΑ, επιπλέον, είναι φανταστικό παιδί. Έχει το σωστό πνεύμα και ενέργεια κάθε ημέρα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από