Ο’ Νιλ: «Αυτή ήταν πιο τρομακτική στιγμή της καριέρας μου»

Ο’ Νιλ: «Αυτή ήταν πιο τρομακτική στιγμή της καριέρας μου»

Ο Σακίλ Ο' Νιλ αναφέρθηκε στην πιο τρομακτική στιγμή της καριέρας του, μιλώντας στον πρώην συμπαίκτη του, Γιουντόνις Χάσλεμ.

Μιλώντας στον πρώην συμπαίκτη του στους Μαϊάμι Χιτ, Γιουντόνις Χάσλεμ, ο Σακίλ Ο’ Νιλ αποκάλυψε την πιο τρομακτική στιγμή στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, στους τελικούς του 2006 ανάμεσα στους Χιτ και τους Μάβερικς, η ομάδα του Ντάλας ήταν μπροστά με 2-0 στις νίκες και με 93-88 στον τρίτο τελικό με λιγότερο από δύο λεπτά να απομένουν.

Σε μια φάση, ο Σακίλ θέλησε να καρφώσει μπροστά στον Τζέρι Στάκχαους που τον σταμάτησε με φάουλ. Μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος σουτέρ βολών, όμως ο «Diesel» άντεξε στην πίεση και βοήθησε την ομάδα του να μειώσει σε 2-1 και στη συνέχεια να πάρει τον τίτλο με 4-2 στις νίκες.

Η τοποθέτηση του Σακίλ Ο’ Νιλ:

«Θυμάσαι τους τελικούς όταν μου έκανε φάουλ ο Στάκχαους; Έπρεπε να σουτάρω δύο βολές, η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου. Επειδή ήξερα πως αν δεν τις έβαζα, ήμουν τελειωμένος.

Μπορείς να είσαι όσο τρομαγμένος θες αλλά έχεις 10 δευτερόλεπτα να σουτάρεις, οπότε χαλάρωσε. Η πρώτη μπήκε και πήρα αυτοπεποίθηση. Μετά μπήκε και η δεύτερη και το κοινό τρελάθηκα, ξαναβρήκα τις δυνάμεις μου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ