Σακίλ Ο’Νιλ: «Θα έπρεπε να έχω 8 πρωταθλήματα»

Ο Σακίλ Ο' Νιλ ανέφερε πως κατά την γνώμη του θα έπρεπε να έχει 8 πρωταθλήματα και όχι 4, εξηγώντας μάλιστα και τον λόγο.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ είναι από τους πιο κυρίαρχους ψηλούς στην ιστορία του NBA έχοντας κατακτήσει μάλιστα και 4 φορές τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Σακ μίλησε σε podcast των – παλαίμαχων παικτών – Μάικ Μίλερ και Γιουντόνις Χάσλεμ. Και, κάποια στιγμή, θυμήθηκε την συνύπαρξή του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Καβαλίερς – την σεζόν 2009/10 – όταν το Κλίβελαντ κατέκτησε την πρώτη θέση στην Ανατολή, αλλά στα playoffs αποκλείστηκε στον 2ο γύρο από τους Μπόστον Σέλτικς. Τότε ήταν που αναφέρθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες του.

Διαβάστε επίσης: Ο «θαυματοποιός» της Βαρκελώνης

«Στο φινάλε της καριέρας μου είχα την ευκαιρία να είμαι συμπαίκτης με τον ΛεΜπρόν και εντυπωσιάστηκα με την ηγετική του ικανότητα. Όταν ήμουν μαζί του δεν ήμουν ο Σακ του παρελθόντος, αλλά ήμουν καλός ρολίστας», ανέφερε αρχικά ο Ο’Νιλ, για να προσθέσει:

«Ήμασταν πρώτοι στην Ανατολή και παίξαμε σε ένα ματς με τους Σέλτικς (σ.σ στην κανονική περίοδο). Ο Μπικ Μπέιμπι (σ.σ Γκλεν Ντέιβις, που έπαιζε τότε στους Σέλτικς) μου έσπασε το χέρι. Έμεινα εκτός για 6 εβδομάδες. Προσπάθησα να επιστρέψω, αλλά δεν ήμουν εκεί που ήθελα σε επίπεδο ετοιμότητας και αποκλειστήκαμε στα playoffs από τους Σέλτικς.

Τέτοια πράγματα σκέφτομαι όταν αναφέρομαι στα δακτυλίδια πρωταθλητή. Θα έπρεπε να έχω 8 πρωταθλήματα. Και δεν μιλάω για τις πολλές χαμένες βολές μου. Μιλάω για τις χαμένες ευκαιρίες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από