To Τop 10 των ελεύθερων στο NBA που γλυκο… κοιτάζουν την Euroleague (vids)

Τα ρόστερ σε μεγάλο βαθμό έχουν αρχίσει να συμπληρώνονται στο NBA, όμως υπάρχουν 10 παίκτες που δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα και θα έκαναν την διαφορά στην Euroleague.

Η σεζόν πηγαίνει σιγά σιγά προς το τζάμπολ με την πλειοψηφία των ρόστερ να έχουν διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό, τόσο στο NBA όσο και στην Euroleague όμως υπάρχουν κάποιοι από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου που δεν έχουν βρει ακόμα συμβόλαιο με κάποια άλλη ομάδα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή κυκλοφορούν ελεύθεροι παίκτες για κάθε γούστο και σε κάθε θέση. Ονόματα όπως ο Γκαλινάρι ή ο Μαρκέλ Φουλτζ που τα προηγούμενα χρόνια είχαν συμβόλαια και ρόλο στο NBA, αυτή τη στιγμή δεν έχουν κάποια πρόταση ή κάποιο project που να τους ικανοποιεί και να τους γεμίζει.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Ολυμπιακός διέλυε τον Παναθηναϊκό στο Καλλιμάρμαρο με +42 (vid)

Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ του «Forbes», Ίβαν Σίντερι στο «Χ», οι πλέον αξιόλογες περιπτώσεις γκαρντ είναι αυτές των Ντένις Σμιθ Τζούνιορ, Μαρκέλ Φουλτζ και Τζάστιν Χόλιντεϊ. Σε ό,τι αφορά στις θέσεις των φόργουορντ, ξεχωρίζουν ο Τζέι Κράουντερ, ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον, ο Νταγκ ΜακΝτέρμοτ, ο Όσεϊ Μπρίσετ, ο Ντανίλο Γκαλινάρι και ο Ντάνουελ Χάουζ.

Τέλος, στους σέντερ χωρίς συμβόλαιο αυτή τη στιγμή είναι ο Μπίσμακ Μπιγιόμπο, με μακρά θητεία στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Σάρλοτ Χόρνετς, Τορόντο Ράπτορς, Ορλάντο Μάτζικ, Φοίνιξ Σανς, Μέμφις Γκρίζλις και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό υπάρχουν παίκτες για όλα τα γούστα και σε όλες τις θέσεις, οι οποίοι όπως είναι λογικό και μκε τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν κοιτούν όλο και περισσότερο με το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στην Euroleague, αν και εφόσον βρουν κάτι να τους ικανοποιεί, τόσο σαν ομάδα, όσο και ως project.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από