Απίθανο: Ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι αποσύρθηκε από τη δημοσιογραφία (pic)

Από το... πουθενά ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη δημοσιογραφία μετά από σπουδαία καριέρα 30 ετών.

Ύστερα από 30 χρόνια που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι έριξε την τελευταία του «Woj Bomb» ανακοινώνοντας πως αποσύρεται από τον χώρο τον media.

Ο πασίγνωστος δημοσιογράφος που ειδικευόταν στο μπάσκετ και ήταν ο κορυφαίος insider του ΝΒΑ με ένα σχετικό του μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αποχαιρέτησε τους αναγνώστες και τους ακολούθους του.

Τα τελευταία επτά χρόνια ο Βοϊναρόφσκι εργαζόταν σε ένα από τα κορυφαία δίκτυα στις Ηνωμένες Πολιτείες το ESPN, αφήνοντας πλέον ένα μεγάλο κενό στον χώρο του ΝΒΑ και ειδικότερα της δημοσιογραφίας.

Φυσικά ο «Βόι» δεν θα μείνει μακριά από το αγαπημένο του μπάσκετ αφού όπως έγινε γνωστό θα αναλάβει χρέη General Manager στο Πανεπιστήμιο του St. Bonaventure.

«Αυτή η δουλειά μεταμόρφωσε τη ζωή μου, αλλά αποφάσισα να αποσυρθώ από το ESPN και τον τομέα των ειδήσεων. Αυτός ο ρόλος απαιτεί μεγάλη αφοσίωση και δεν έχω πλέον το κίνητρο να το κάνω. Ο χρόνος μας δεν είναι απεριόριστος και θέλω να αξιοποιήσω τον δικό μου με τρόπους που έχουν μεγαλύτερο νόημα για μένα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση του Έιντριαν Βοϊναρόφσκι:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από