Γουίλκινς: «Ο Κόμπι ήταν ό,τι πιο κοντινό έχουμε δει στον Τζόρνταν»

Γουίλκινς: «Ο Κόμπι ήταν ό,τι πιο κοντινό έχουμε δει στον Τζόρνταν»

Ο Κόμπι Μπράιαντ, θεωρεί πως ήταν ο παίκτης που έφτασε πιο κοντά στον Μάικλ Τζόρνταν, ο Ντομινίκ Γουίλκινς.

Ο Ντομινίκ Γουίλκινς έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στο παγκόσμιο μπάσκετ και ακόμα περισσότερο στο ελληνικό, με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και ήταν ένας από εκείνους που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στον μαγικό κόσμο του NBA, την περίοδο που μεσουρανούσε ο Μάικλ Τζόρνταν.

Ο πρώην NBAer μίλησε στην εκπομπή «All The Smoke» και τόνισε πως ο μοναδικός που πλησίασε στο επίπεδό του θρύλου των Σικάγο Μπουλς, ήταν ο αδικοχαμένος Κόμπι Μπράιαντ.

Διαβάστε επίσης: Γιατί έμειναν και οι 5 πρωταθλητές του Youth League στο ρόστερ – Η απόφαση του Μεντιλίμπαρ και οι ευκαιρίες

«Αγαπώ τον Κόμπι. Ο Κόμπι ήταν παίκτης παλιάς κοπής, όμως συγχρόνως ήταν και μπροστά από την εποχή του. Θυμάμαι, στο τελευταίο του ματς κόντρα στους Ατλάντα Χοκς, τον είχα επισκεφθεί στα αποδυτήρια. Του είπα πως ήταν φανταστικός, πως δεν βρήκε ποτέ δικαιολογίες και ότι έπαιξε ακόμη και τραυματίας.

Ήταν ο τελευταίος του είδους μας. Μόλις θα σταματούσε το μπάσκετ, όλο αυτό θα χανόταν. Μου είπε ότι εκτιμάει πάρα πολύ όλα όσα του είπα. Έπαιζε με τραυματισμένο αχίλλειο και κανείς δεν μπορεί να παίζει έτσι. Για μένα είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε δει στον Μάικλ Τζόρνταν», ανέφερε αναλυτικά ο Γουίλκινς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ