Μίτσιτς: «Μένω στους Χόρνετς, υπήρξε μεταγραφικό ενδιαφέρον, άλλα…»

Μίτσιτς: «Μένω στους Χόρνετς, υπήρξε μεταγραφικό ενδιαφέρον, άλλα…»

Ο Βασίλιε Μίτσιτς εξήγησε ότι παρά το ενδιαφέρον ορισμένων ομάδων θα παραμείνει στους Σάρλοτ Χόρνετς και την επόμενη σεζόν, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε κάτι χειροπιαστό για να αλλάξει μπασκετική στέγη

Ο Βασίλιε Μίτσιτς τοποθετήθηκε, μέσω του SportKlub, και έβαλε τέλος στα όποια σενάρια υπήρξαν τον τελευταίο καιρό σχετικά με το μέλλον του.

Τελευταία δημοσιεύματα, ανέφεραν ότι ο 30χρονος γκαρντ αναμένεται να αφήσει τους Χόρνετς και να ενταχτεί στους Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης το διέψευσε. Ο Σέρβος χάλκινος Ολυμπιονίκης παραδέχτηκε ότι υπήρχε μεταγραφικό ενδιαφέρον για εκείνον, ωστόσο αυτό δεν ήταν «χειροπιαστό», προκειμένου να το σχολιάσει περεταίρω.

Διαβάστε επίσης: Το «οπλοστάσιο» του Γιώργου Μπαρτζώκα: Η αναβάθμιση του ρόστερ και ο ευχάριστος… πονοκέφαλος του «σκακιστή» (vids)

«Παραμένω στο Σάρλοτ. Είναι επίσημο. Δεν σχολιάζω καμία από όλες αυτές τις φήμες μέχρι να είναι κάποια πραγματική. Υπήρχε ίσως κάποιο ενδιαφέρον, αλλά τίποτα χειροπιαστό που να είναι αρκετό για να το σχολιάσω. Είμαι χαρούμενος που με θέλουν εδώ και πιστεύω ότι αυτή η σεζόν θα είναι πιο παραγωγική για εμένα», κατέληξε ο Μίτσιτς, για να επισημοποιήσει την παραμονή του στους Χόρνετς και στην αγωνιστική περίοδο 2024/25.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ