Γιαμπουσέλε: «Έμαθα από τους καλύτερος στη Ρεάλ και έγινα καλύτερος αθλητής» (pic)

Γιαμπουσέλε: «Έμαθα από τους καλύτερος στη Ρεάλ και έγινα καλύτερος αθλητής» (pic)

Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με προορισμό το ΝΒΑ και ο Γάλλος φόργουορντ είπε το δικό του «αντίο» στους Μαδριλένους.

Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε επιστρέφει στο NBA ύστερα από πέντε χρόνια καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε και επίσημα τη λήξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, με τον 28χρονο άσο να συνεχίζει τη καριέρα του στους Σίξερς

Λίγο μετά την ανακοίνωση της «βασίλισσας» ο Γάλλος φόργουορντ είπε το δικό του «αντίο» στην ισπανική ομάδα με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Διαβάστε επίσης: Την Παρασκευή (30/8) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ οι Μπακαγιόκο και Κόλεϊ

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό για τις ευλογίες του σε αυτό το απίθανο ταξίδι. Γράφοντας αυτές τις γραμμές νιώθω πολύ συγκινημένος. Ήρθα στη Ρεάλ το 2021 σε μια σημαντική στιγμή της ζωής μου με σκοπό να εκτοξεύσω την καριέρα μου.

Μόλις έφτασα στην ομάδα η Ρεάλ έκανε τα πάντα που μπορούσε ώστε να νιώσω μαζί με την οικογένειά μου ότι είμαστε σπίτι μας. Και είμαι ευγνώμων για αυτό. Γρήγορα εντυπωσιάστηκα από τον οργανισμό, έναν από τους καλύτερους στον κόσμο, με τον οποίο είχα την τύχη να πανηγυρίσω επτά τρόπαια.

Σε αυτά τα τρία χρόνια, παρά τα σκαμπανεβάσματα που υπήρχαν, είχα την ευκαιρία να μεγαλώσω ως άνθρωπος να μάθω από τους καλύτερους και να γίνω καλύτερος αθλητής. Ευχαριστώ το club, όλο το σταφ, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους γι’ αυτά τα τρία αξέχαστα χρόνια. Για πάντα στην καρδιά μου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ