Ο Νοβίτσκι αποθέωσε τον Ντόντσιτς: «Παίζει σαν 35χρονος, είναι απίστευτα έξυπνος»

Ο Νοβίτσκι αποθέωσε τον Ντόντσιτς: «Παίζει σαν 35χρονος, είναι απίστευτα έξυπνος»

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λούκα Ντόντσις και αναφέρθηκε στο ιδιαίτερα υψηλό μπασκετικό IQ που διαθέτει ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Μάβερικς

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι και ο Λούκα Ντόντσιτς θα είναι για μία ακόμη φορά συμπαίκτες καθώς θα συμμετάσχουν στην ίδια ομάδα στο μεγάλο φιλικό, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στον Γκόραν Ντράγκιτς όταν και θα αποσυρθεί η φανέλα του με το Νο3.

Ο Γερμανός  πρωταθλητής του 2011 με τους Ντάλας Μάβερικς και άλλοτε συμπαίκτης του Σλοβένου σταρ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο με τον οποίο διαβάζει το παιχνίδι ο πρώην MVP της Euroleague, ενώ μάλιστα σχολίασε τον τρόπο παιχνιδιού του, χαρακτηρίζοντάς το σαν αυτό ενός 35χρονου.

Διαβάστε επίσης: Μια φορά και έναν καιρό στο «Μαρακανά»…

«Ήταν ο MVP της Euroleague, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα όταν έρχεσαι στο ΝΒΑ. Αμέσως στις προπονήσεις έβλεπες πως βλέπει το παιχνίδι, πως το διαβάζει. Οι πάσες του, το σκοράρισμά του ήταν απλά εξωπραγματικά. Ήταν χαρά για μένα που ήμουν εκεί για την πρώτη του χρονιά, ίσως για να τον βοηθήσω λίγο σε κάποιες ερωτήσεις.

Ειλικρινά, αν τον παρακολουθήσετε, παίζει σαν 35χρονος. Είναι τόσο έξυπνος, απίστευτα έξυπνος, απίστευτο μπασκετικό IQ. Αυτό που βλέπει στο παρκέ, δεν το είδα ποτέ, οπότε δεν μπορώ να του πω »πάσαρε εκεί». Ξέρει καλύτερα.

Μιλάμε για μπάσκετ συχνά, κάθε τόσο, αλλά δεν χρειάζεται να τον καθοδηγώ πολύ. Είναι αυτός που είναι, είναι απίστευτο ταλέντο, απίστευτος παίκτης και είχαμε την τύχη να είμαστε εκεί τον πρώτο χρόνο, όταν βρήκε το παιχνίδι του και πραγματικά εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους παίκτες μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός θρύλος του μπάσκετ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ