Απορρίφθηκε η μήνυση στον Ντουάιτ Χάουαρντ για σεξουαλική επίθεση σε άνδρα

Απορρίφθηκε η μήνυση στον Ντουάιτ Χάουαρντ για σεξουαλική επίθεση σε άνδρα

Ο άνδρας που κατηγόρησε τον Ντουάιτ Χάουαρντ για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση, απέσυρε την αγωγή και τους ισχυρισμούς του.

Η αστική αγωγή εναντίον του πρώην σταρ του ΝΒΑ, Ντουάιτ Χάουαρντ, η οποία ισχυριζόταν ότι υπέπεσε σε σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση, απορρίφθηκε, σύμφωνα με δικαστική αγωγή που έλαβε το ESPN.

Η απόρριψη έγινε τη Δευτέρα στο δικαστήριο της κομητείας Γκουίνετ στη Τζόρτζια και κατατέθηκε από τον Στίβεν Χάρπερ, ο οποίος κατέθεσε αρχικά την αγωγή εναντίον του Χάουαρντ τον Ιούλιο του 2023.

Διαβάστε επίσης: «Κάρμο έλα, μας έχει πιάσει τρέλα…»

Στην κατάθεση της Δευτέρας, ο Χάρπερ απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς που είχε υποστηρίξει κατά του Χάουαρντ με προκατάληψη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να υποβάλει εκ νέου μήνυση για αυτούς τους ισχυρισμούς.

Ο Τζάστιν Μπέιλι, ένας από τους δικηγόρους του Χάουαρντ, είπε στο ESPN ότι δεν καταβλήθηκαν χρήματα στον Χάρπερ με αντάλλαγμα να εγκαταλείψει τη μήνυση κατά του Χάουαρντ.

Η μήνυση προήλθε από μια συνάντηση τον Ιούλιο του 2021 στην κατοικία του Χάουαρντ στη Τζόρτζια, όπου ο Χάρπερ κατηγόρησε τον Χάουαρντ ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά. Η καταγγελία του Χάρπερ τον Ιούλιο του 2023 κατηγόρησε επίσης τον Χάουαρντ για «σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας» και ψευδή φυλάκιση.

Ο Χάουαρντ αρνήθηκε αυτούς τους ισχυρισμούς και είπε σε μια κατάθεση του Οκτωβρίου ότι αυτός και ο Χάρπερ συμμετείχαν σε «συναινετική σεξουαλική δραστηριότητα».

Η μεταξύ τους επικοινωνία είχε αρχίσει από τον Μάιο του 2021 μέσω Instagram. Ο Χάρπερ είχε παραθέσει και φωτογραφίες από τις συνομιλίες τους, καθώς και μια απόδειξη από το ταξί, με το οποίο έφτασε στο σπίτι του Χάουαρντ.

Ο 38χρονος Αμερικανός σέντερ είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά τον Απρίλιο της σεζόν 2021/22 με τους Λέικερς, σε ένα παιχνίδι απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ