Κάρι: «Πάντα έλεγα πως θέλω να μείνω όλη μου τη ζωή στους Γουόριορς»

Ο Στεφ Κάρι αναφέρθηκε στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αλλά και στον πρώην συμπαίκτη του, Κλέι Τόμπσον.

Μπορεί να βρίσκεται στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως ο Στεφ Κάρι μίλησε στο «Andscape» και ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο εκρηκτικός γκαρντ στάθηκε στην αποχώρηση του Κλέι Τόμπσον από τους «πολεμιστές», ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει για πάντα στον οργανισμό.

Οι δηλώσεις του Στεφ Κάρι:

Για τον Κλέι Τόμπσον: «Είναι περίεργο. Δεν έχω ξεκαθαρίσει τα αισθήματά μου ακόμα γιατί είναι από αυτά τα πράγματα που δε θα τα αντιληφθείς μέχρι τον Οκτώβριο όπου θα πας στα αποδυτήρια και θα είσαι σε γνωστά μέρη και θα ακούς γνωστά πράγματα.

Όλα τα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή. Ήλπιζα πως θα κατέληγε διαφορετικά. Θα ήθελα να αποσυρθούμε και οι τρεις με τους Γουόριορς (Κάρι, Τόμπσον, Γκριν). Ο Κλέι πήρε μία απόφαση που ήταν η καλύτερη για εκείνον. Όσα καταφέραμε αυτό το διάστημα μαζί είναι ξεχωριστά και αποδεικνύουν πόσο δύσκολο είναι να γίνουν. Οπότε προτιμώ να γιορτάσω τα πράγματα που πετύχαμε και τις εμπειρίες που είχαμε από το να νιώθω δυσαρέσκεια ή να εκνευριστώ για αυτό. Παραμένει περίεργο όμως».

Για το μέλλον του στους Γουόριορς: «Είναι δύσκολο να μείνεις σε μία ομάδα όλη σου την καριέρα. Πάντα έλεγα πως θέλω να είμαι στους Γουόριορς όλη μου τη ζωή. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, νιώθω πως αυτό είναι πιθανό. Και μπορείς να παραμείνεις ανταγωνιστικός, αυτό δε σημαίνει πως θα κερδίσεις το πρωτάθλημα. Δε σημαίνει πως πάντα θα νικάς. Η νίκη είναι η προτεραιότητα αλλά πρέπει να είσαι ρεαλιστής. Δε σημαίνει πως αν μείνεις στο πλάνο σου θα πετύχεις. Πρέπει να αλλάζεις τα πράγματα και να εξελίσσεσαι με βάση το πως είναι τώρα η λίγκα, που υπάρχουν κάποιες ταλαντούχες ομάδες τώρα.

Θα το πάω βήμα βήμα για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω μόνο έτσι θα προστατέψω την ευτυχία μου. Επίσης, αυτό μου επιτρέπει να περνάω καλά όταν παίζω. Και θα συνεχίσω να παίρνω τις αποφάσεις που είναι οι καλύτερες για εμένα και την καριέρα μου. Θέλω να κερδίσω. Ας το πούμε έτσι, διαφορετικός τρόπος για να πω πως αν είναι μία κατάσταση που είσαι στον πάτο και το κάνεις επειδή απλά θες να είσαι εκεί, θα ήταν δύσκολο για εμένα. Αλλά δε νομίζω πως αυτή θα είναι η πραγματικότητα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από