Αποκάλυψη από τον Φουρνιέ: «Δεν είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου…»

Αποκάλυψη από τον Φουρνιέ: «Δεν είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου…»

Ο Εβάν Φουρνιέ σε πρόσφατες δηλώσεις του, μίλησε για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ένα από τα πιο hot ονόματα της αγοράς αυτή τη στιγμή είναι αναμφίβολα ο Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από τους Ντιτρόιτ Πίστονς και πλέον ψάχνει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Το όνομά του απασχόλησε για αρκετό καιρό το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και σε πρόσφατες δηλώσεις του, μίλησε για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ευρώπη. Ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν σκέφτεται αυτή τη στιγμή την επιστροφή στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: «Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπρέθγουεϊτ ο Ολυμπιακός»

«Δεν είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου. Οι διεθνείς αναμετρήσεις, βέβαια, είναι πάντα όμορφες και πιστεύω ότι είναι πολύ καλό το φορμάτ. Υπάρχουν καλές ομάδες και το επίπεδο ανεβαίνει διαρκώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ.

Ο Φουρνιέ, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Σέλτικς, Νικς και Νάγκετς, την περασμένη σεζόν μέτρησε με τους Ντιτρόιτ Πίστονς 7,2 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 18,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Η καλύτερη σεζόν ήταν αυτή με τους Ορλάντο Μάτζικ στο πρώτο μισό του 2020-21 (19,7 πόντοι), πριν γίνει ανταλλαγή στους Μπόστον Σέλτικς (13 πόντοι, 3,3 ριμπάουντ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ