Η αποκάλυψη για Παναθηναϊκό, Σάριτς και Νάγκετς

Η αποκάλυψη για Παναθηναϊκό, Σάριτς και Νάγκετς

Τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες με πρωταγωνιστή τον Κροάτη φόργουορντ/σέντερ, Ντάριο Σάριτς, αποκάλυψε η εφημερίδα «Denver Post»

Ο Παναθηναϊκός σκανάρει την αγορά αφού βρίσκεται σε αναζήτηση ενός σέντερ για να πλαισιώσει  τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος πέρυσι έβγαλε όλη τη σεζόν, ουσιαστικά… μόνος του.

Από τις περιπτώσεις που εξέτασαν οι πράσινοι, ήταν αυτή του Ντάριο Σάριτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Γουόριορς, με τον Κροάτη διεθνή ψηλό να παραμένει τελικά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Νάγκετς.

Διαβάστε επίσης: Οι «καυτές» υποθέσεις των Πίτερς, Πετρούσεφ και το buy out που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό

Ο 30χρονος άσος, ο οποίος την περασμένη Κυριακή (7/7) έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής αφού ενεπλάκη σε καυγά σε μαγαζί της παραλιακής, επέλεξε την ομάδα του Ντένβερ και τις τελευταίες ώρες ρεπορτάζ από την Αμερική μεταφέρουν το story της μεταγραφής του.

Όπως αναφέρει ο Μπένετ Ντουράντο, στην εφημερίδα «Denver Post», «έξι μέρες μετά την έναρξη της free agency, το Ντένβερ ήταν μια από τις τελευταίες ομάδες που δεν είχαν αποκτήσει παίκτη σε αυτή την offseason. Μέρος της καθυστέρησης με τον Σάριτς, ήταν το δικό του δίλημμα. Οι Νάγκετς τον έβλεπαν ως κορυφαίο στόχο, αλλά ήταν στη διαδικασία να αποφασίσει αν ήθελε να παίξει στο ΝΒΑ ή στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με πηγή της λίγκας».

«Για αυτόν εξέφρασαν ενδιαφέρον πολλές ομάδες του ΝΒΑ, αλλά και ο Παναθηναϊκός. Το Ντένβερ, ένιωθε σιγουριά για τον Σάριτς, ακόμη και όταν άλλοι ελεύθεροι παίκτες απομακρύνθηκαν από το ταμπλό την περασμένη εβδομάδα», τονίζει το εν λόγω ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ