ΛεΜπρόν: «Φυσικά και μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα με τους Λέικερς»

ΛεΜπρόν: «Φυσικά και μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα με τους Λέικερς»

Την πεποίθησή του πως οι Λος Άντζελες Λέικερς μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα του ΝΒΑ εξέφρασε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σε δηλώσεις του.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποφάσισε να παραμείνει στους Λος Άντζελες Λέικερς υπογράφοντας συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με συνολικές απολαβές πάνω από 100 εκατ. δολάρια, ενώ θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί μαζί με τον γιό του, Μπρόνι.

Ο «βασιλιάς» σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νέα σεζόν, δηλώνοντας αισιόδοξος πως η ομάδα της Καλιφόρνια μπορεί να κυνηγήσει το πρωτάθλημα στο τέλος.

Oι δηλώσεις που έκανε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς:

«Φυσικά και μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα ξανά με τους Λέικερς. Θα μπορούσαμε να το κάναμε και πριν. Έχουμε δύο τύπους που είναι αφοσιωμένοι, εμένα και τον Ντέιβις. Αφοσιωνόμαστε στην τελειότητα.

Δεν απέχουμε από τις άλλες ομάδες. Πριν από έναν χρόνο ήμασταν στους τελικούς της Δυτικής περιφέρειας. Πέρσι δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε, αλλά δεν απέχουμε. Υπάρχουν τόσες ομάδες στη λίγκα, τόσες σπουδαίες ομάδες στη Δυτική και την Ανατολική περιφέρεια αλλά δε βλέπουμε πως υστερούμε από αυτές».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ